爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

波T小公主小雨又令我着迷,御X庭绝对系上上之选!

klxqlqw 发表于 2016-6-4 08:37:42 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
点解要睇报告,就系想知师兄们去过的场,间场好唔好玩,同埋女女有乜服务!眾多场所里面,见御乐庭装修好,D女又正,服务又好,即时打去约个Booking。地方容易,湾仔心臟地带,去到见间场装修、格局、气氛都系上上之选,招呼我时话今期有件新女返工,叫小雨,新女岩我,入房冲凉,静静等待女女到来,个心卜卜跳,小雨入房,有礼貎笑一笑,世界便美妙,我觉得佢个样有小小似个歌星小雪,都系短髮,人仔细细,但波波大大,有肉地,好kawaii呢?套装制服唔岩佢个性,着起学生装以為佢系中学生添?有趣!上床DUP骨先,小雨有姿势有实际,力水当然差小小,但唔好要求咁高啦,DUP骨好认真,佢惊自己DUP得唔好,不停问我舒唔舒服,够力吗?佢咁我见尤怜,都唔会炸型,何况心不在此part呢?DUP完整体都几好!之后香薰推油,哩part好正好得,唔会生手,手法细緻,全身推得好舒服,再嚟除衫波推,波波坚挺够弹,压落我背脊好Sweet呢?慢慢享受佢的招呼!佢粒lin头都磨到扯旗,我细佬都有反应?佢波推功夫属高级组,真系一个波推小公主呢?再扫股R荔枝,触电感觉涌上心头,细佬当堂扯旗,反身即时抽水,大波上手好软熟,玩到爱不惜手,咁我当然唔会太过份,小雨又顺应我要求,成个波放在我面前,学BB仔张口X奶,小雨继续佢任务,扫大腿根,落油推雀,加上佢美妙呻吟,真系令我疯狂,两人玩了一会,我已忍唔住爆发了!冲完凉后出来,仲要帮我按头,到够鐘才走!御乐庭装修、格局、气氛都系上上之选,波推小公主小雨又令我着迷!

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

jkljkl001 发表于 2016-6-4 08:57:31 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

qiong255 发表于 2016-6-4 09:06:13 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

qiong255 发表于 2016-6-4 09:06:13 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

albert1234 发表于 2016-6-4 09:06:52 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
Wow...Very good.

656063100 发表于 2016-6-4 09:26:05 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
鍡?棷鍡?棷鍡?棷鍡?棷鍡?棷鍡?棷鍡?棷鍡

扑领母 发表于 2016-6-4 09:28:31 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
狂欢节咖啡壶空间啊好

nedfeng 发表于 2016-6-4 09:30:06 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
佛挡杀佛史蒂芬森多福多寿

dou55856073 发表于 2016-6-4 09:33:40 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

dou55856073 发表于 2016-6-4 09:33:41 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

发表回复