爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

勇闯湿滑仙女洞 HSZZ 222# 红牌强势回归 667至高指数 激情投入 真情演出!

dorgel 发表于 2016-9-6 09:14:36 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
又比我搵到件我中意嘅女女喇,佢系前「鑫 ?」红牌~ 废话唔多讲,即刻联繫试试 gogogo 真人系几靚女嘅,一D都睇唔出隐藏住佢欲女嘅身份,面对住我仲有D羞涩添~~  聊左几句开始 Part One: 非常用心,全身比佢按到鬆哂。。 Part Two: 帮我脱光光,一边摸一边诱惑,好识调情,淫棍一下子高高兴兴,小玉手 keep 住喺度摸,感觉好销魂~ 粉嫩嘅奶头极之诱惑,佢十足蛇咁喺我身度游走,专业就系专业!漫游佢唔停咁食 LIN LIN,BO 推后正式吹奏,无齿感,吹奏有好几个花样,硬到忍唔住差D秒射~ 值得一提系佢嘅毒龙。激爽!「 祼 の 69 」式玩到尽兴,水劲多!每次忍唔住要射就控制住叫 Stop,转移注意力,佢好配合好听话,反正我中意点食就怎点食。。我鍚浑佢全身,总之只要你唔过分要求佢都答应嘅,疯狂法拉利非常有 Feel。。年轻系比较有个性,难得佢好听话。。顺住毛毛摸,玩到舒服為止,互动嘅过程唔可以描述得咁详细,反正好识挑逗人,好体贴人,用一D性幻想可以想象下。。女女靚,服务用心同足鐘,咁样仲有羊 Compliant  。。

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

albert1234 发表于 2016-9-6 09:15:59 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
Wow....Very good.

012345678900 发表于 2016-9-6 09:17:41 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

napoleonb 发表于 2016-9-6 09:19:35 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
一点一滴第一一点一滴第一

laodai_524 发表于 2016-9-6 09:47:57 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

gordonbobo 发表于 2016-9-6 10:16:36 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

LIN15 发表于 2016-9-6 10:46:09 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

dcjk 发表于 2016-9-6 11:00:36 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

ggg123456 发表于 2016-9-6 11:00:41 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
dddddddddddddddddd

WN10000 发表于 2016-9-6 11:11:56 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

发表回复