爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

再嚟 铁炮威龙勇闯湿滑仙女D 77# 边个x荡呀 ?你x荡 !

xsheng1983 发表于 2016-9-14 10:32:04 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
玩要尽兴!要搵经验丰富嘅少妇型,年轻好少玩到咁尽又无女人味~ KNOCK KNOCK WHO'S THERE ? ! 推门入嚟嘅系一个性感嘅姐姐,身材真系唔错~ 特别系佢厚嘴唇 HMM。。活色生香!惊艷指数高!仔细研究,相信系佢嘅犀利武器,除左对奶,就系佢厚嘴唇~ 身材几高挑 ,外表睇起上嚟都其实年轻。。皮肤白嫩,香喷喷 SMELL SO GOOD ~渗出一股极之嫵媚嘅气质,风情万种。。 PART ONE : 服务敬业同埋周到,仲不时问我舒唔舒服添,佢系姣女人~  THAT'S Y!佢热情,我抱住就 KISS,大白奶,我一手掌握!!份量十足!PART TWO : 贴身诱惑、灵舌瀬吸啜吹。。配合玩, 佢吸得好深,令人兴奋入心!仲会舌头打旋,眼神又骚到晕,69 式 :扭曲哂个样咁呻吟。。下面啲水多到呢。。搞到碌野又大又硬,过足性癮~ 360度玩左十几分鐘射哂入嘴,神情好滋味,佢,够投入。相当唔错嘅极品骚女,爽得值!

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

yinyin112233 发表于 2016-9-14 10:32:53 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

ygrde 发表于 2016-9-14 10:47:13 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥顶的不是帖子,是寂寞!

jijidada 发表于 2016-9-14 10:53:28 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

jijidada 发表于 2016-9-14 10:53:29 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

lock 发表于 2016-9-14 10:56:01 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

ktving520 发表于 2016-9-14 10:58:55 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
鬼马神仙车,车住升空 [修改]

jzl1978 发表于 2016-9-14 10:59:09 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

jzl1978 发表于 2016-9-14 10:59:10 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

albert1234 发表于 2016-9-14 11:04:38 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
Wow....Very good.

发表回复