爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

靚女技师多,小优38F豪R任我品尝,全程够放!

sk19880221 发表于 2016-9-6 13:39:21 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
个个按摩好又玩得,听都听到我心痕痕,最紧要间场就喺我公司附近,收工行过去都唔使5分鐘,按完返屋企都唔使10点,好过北上多多声?
趁住下午茶时间,用手机上网睇睇样版,拨个轮去Book个收工时间。上到去见到如同事所讲间场几光猛乾净,都几有气派,先安排我入房冲凉,冲完出嚟见到个技师到了,身材好Fit喎,佢叫小优,后生幼幼,大波估佢有E-F级,37-8咁上下,见我咁色狼佢都几开心,同佢倾謁,发觉佢几岩倾,借意讲吓佢对波波坚定流,佢挺起个胸话唔信你试吓,我点会客气,揸上手真系弹,个球体大过我隻手,小优见我玩唔停,就推一推我叫我上床。
先帮我按背,通常后生女预左唔系实力派,不过都可以接受,有心有力,穴位都準,按完全身都几舒服,不过佢专长系泰式,利害,开始做泰式拉根大动作,腰背大小腿颈都听到loklok声,真系爽,拉根时有意无意抽佢水,小优都无声,唔出声即系默许啦。到油推就乖乖瞓返底,佢扫股时专登钓我胃口,专攻我jerjer同旦旦,搅到我一柱擎天,趴唔住為有转身,小优好识做咁坐我身边,刚才几吓已氹到佢贴贴服服,现在小鸟依人,我想点都得,解除阻隔,大波波弹了出来,品尝美味车里子,隻手肆意摸索,探吓洞穴已湿晒,佢温柔双手齐出,一隻Chok紧,另一隻R紧,唔使十分鐘已经山洪爆发,小优都比我搅到发晒姣!之后小优慢慢帮我清洁,冲完凉出嚟再倾吓謁,走时已諗定下星期再来同小优sweetsweet!

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

ottoana 发表于 2016-9-6 13:50:19 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
從側面看有幾分姿色

gordonbobo 发表于 2016-9-6 13:50:34 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

xxww 发表于 2016-9-6 13:55:36 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
kkkkkkkkkkkkkk

tjgtjg 发表于 2016-9-6 13:56:38 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
膜拜神贴,后面的请保持队形~

tjgtjg 发表于 2016-9-6 13:56:39 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
膜拜神贴,后面的请保持队形~

lwu1234 发表于 2016-9-6 14:03:56 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
强大强大强大强大强大强大

jijidada 发表于 2016-9-6 14:06:16 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

jijidada 发表于 2016-9-6 14:06:17 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

SDFGHJKMBN 发表于 2016-9-6 14:10:20 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

发表回复