爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

DK A181-番食无敌好食JS

xinjiao 发表于 2016-9-20 08:47:26 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
一入去女女岩岩冲完凉洗完头,香喷喷,正!好开心大家揽下咀下先,大车,系咁车同爱抚,一大轮之后,帮我除衫,我枝棍已经弹起,哈哈。我帮女女除衫,玩佢身,我锡下女女耳仔颈,之后拖住女女后面去冲凉,好细心洗,BM我,互相爱抚互卒身大车一轮,互卒棍同妹妹,我系咁磨,帮我抹身好招乎。

出去先企系度揽同坦克车,个身好滑,我锡啜女女面颈由上至下,食奶啜上至下身,女女系咁锡奶我,上床女女catbath我,劲多口水流哂,之后环吹我,吹工S级,好多口水好正!又食袋又奶啜雪,有深喉,我捉住女女头系咁吹超硬,又揸下波,超正!我手系咁游走女女全身,指插超多水,女女叫哂,坦克车,顶唔顺叫女女上002胶,女上,鲍够窄又热超舒服,女女㩒住我骑,一路磨一路申淫,好落力,我玩佢幼腰波波同萝萝,我又抱住女女到床角un插,女女劲high出哂水,又上落又磨,舒服到爆!转企住狗仔,女女超好推,我捉住腰同波系咁推,爽到爆!我下下推到入哂好爽啪啪声,推一大轮后转男上扑住女女坦克车插,我锡下耳仔颈,再M脚揸住女女脚插,对手不断游走滑身又揸波,脚上膊单双边交义脚锡奶脚插,女女对美腿超正我又锡又啜又奶,插左好耐,女女叫得好利害好享受咁。再M脚插,再僕住坦克车插,插上天咁滞顶唔顺,女女劲叫,插好耐好耐都未出,女女顶唔顺,冇哂力,女女帮我手口吹又劣,好耐之后去冲凉。

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

yinyin112233 发表于 2016-9-20 08:49:54 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

Mr_Feng 发表于 2016-9-20 09:01:00 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

美男子 发表于 2016-9-20 09:01:07 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

pdm 发表于 2016-9-20 09:03:14 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

dcjk 发表于 2016-9-20 09:15:32 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

jeanwty 发表于 2016-9-20 09:15:34 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
回复看图。。。。。

gordonbobo 发表于 2016-9-20 09:26:59 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

lock 发表于 2016-9-20 09:28:54 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

jflin 发表于 2016-9-20 09:30:09 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

发表回复