爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

满满的女人味, 极度诱惑, BSD111

野火燒不盡 发表于 2016-9-22 16:32:52 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
呢个女女另一个间场过档, 以前有听讲过, 不过未见过, 呢次接到任务, 就即管试下, 女女相头相当可以, 眼神好识得放电, 收货, 身材几高下, 应该有163-5左右, 首先我要讲讲, 呢个女女胜在玩得, 同埋相头好, 唔试唔知, 原来111系一级车手, 绝对车到爆為止, 黑军69之后一样照车, 有D人可能觉得重口味, 但証明女女服务既底线好低, 既然车到爆当然玩得尽情了, 不过中路我稍為略过, 你懂的, 反而我主攻下路, 佢反应好大, 湿度高达99%, 大家越玩越激, 69完之后, 佢一边磨枪一边自摸, 系佢居高临下既情况下, 我只能任佢渔肉, 不过佢实在玩得激, 可惜我战斗力有限, 比佢磨左几分鐘就爆发完场. 整个战斗时间虽然不长, 但都差唔多50分鐘, 但女女有家教, 清理完现场有返黎大家抱抱黎个赛后检讨, 最后笑哂口咁话下次"磨过".....哈哈

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

012345678900 发表于 2016-9-22 16:35:29 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

tenson 发表于 2016-9-22 16:45:52 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
wwwwwwwwwwwwwwwwww

richard666 发表于 2016-9-22 16:48:17 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

gordonbobo 发表于 2016-9-22 17:16:16 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

beijingson 发表于 2016-9-22 17:31:09 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
WOW!!! WOW!!! WOW!!!! 好犀利!!!! 顶唔顺!!!!

beijingson 发表于 2016-9-22 17:34:39 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
WOW!!! WOW!!! WOW!!!! 好犀利!!!! 顶唔顺!!!!

jzl1978 发表于 2016-9-22 18:28:49 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

jzl1978 发表于 2016-9-22 18:28:49 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

baimayinghao 发表于 2016-9-22 18:30:44 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

发表回复