爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

以前从未做过NO.1 Sexy FOOD 眼神 动作 表情 投入初体验 情人般 温柔体贴 清纯长腿18#

fuqi 发表于 2016-9-23 08:53:57 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
唔系第一次,当然,今次最真实嘅一次,好激情!因為系佢嘅第一次,就系咁,呢啲纯天然嘅极品,真系比佢搞到我轻飘飘{{ 今天我恨衝动 !}}点讲呢 ??又唔系好靚。。不过。。就系讲个种 Feel 。。Ha Ha 。。> Part One: 温柔嘅佢好体贴,反正感觉全然不同!睇到佢嫵媚表情,小弟弟好自然咁长大左!Part Two: 好识做呀佢!爬上我身扭动扭动。。佢白嫩性感嘅身躯,摩擦。。长腿好诱惑~ 不时挑逗小弟弟!特别用下体!OMG ! 我都配合下,摩擦下佢!真控制唔住!吻啜瀬耳>奶头>省略1000个字,总之令人著急又著迷!用湿纸巾搽乾净,吹左成一分鐘唔停咁,含温水,时浅时深!好有感觉!一级棒!呢个 Moment 我好相信男人系為左女人而活著,好 Enjoy 享受佢吹奏,69 式:小弟弟快高长大!佢都享受我服务,省略1000个字,你快乐所以我快乐 !口中花完事,好累抱住聊天,欢乐吹萧再会!Conclusion: <我系恨衝动今次!面对佢!今次先知道乜野先系超强,讲唔出感觉!反正 浪漫!激情!温馨!唔可以完全用文字表达~总之岩哂胃口唔讲多睇相。

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

dcjk 发表于 2016-9-23 09:16:06 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

jflin 发表于 2016-9-23 09:25:33 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
WOW!!!! 好犀利!!!!

woshitop3 发表于 2016-9-23 09:37:31 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

woshitop3 发表于 2016-9-23 09:37:32 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

jijidada 发表于 2016-9-23 09:43:06 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

jijidada 发表于 2016-9-23 09:43:07 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

fkfk123456 发表于 2016-9-23 10:14:54 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

ygrde 发表于 2016-9-23 10:25:47 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

aslltyh 发表于 2016-9-23 10:42:05 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
楼主就是给力

发表回复