爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

我怀念的~完美身材~最好玩之紫荆Baby

ppkart 发表于 2016-10-5 09:55:46 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
话说都有一段时间无上去啦,见到依排又多左新人所以胆粗粗再次waik in上去,收工时间都几繁忙,系厅等左阵先有房,入到去问下有羊新女,主持话等一等,无耐就带左个叫baby既过黎,哗~我见到都呆一呆,又会同之前个位红牌咁似既,身材真系一模一样,庙细灯笼大,个子细细,但胸前伟大加埋条腰简直就系完美
赶快瞓低享受下,一开背就知学过下,有姿色又有实制,baby慢慢认真按,我都开始撩下佢,讲讲下baby都有反应,估唔到原来baby笑起上黎都好靚,我有小小比baby既笑容迷住左,慢慢我地既话题打开左,倾耐左baby都系一搞笑之人,互相交流一d生活趣事一齐笑下过程轻鬆又愉快,好耐都未试过咁放鬆过
倾下倾下baby帮我推油,估唔到baby既推油手势都有咁上下,应该用力既地方就用力,应该温柔既地方就温柔,我都比baby搞到我好爽,推一次全身后,就开始rpp,几细心连袋底三角位置都照顾周到,比baby再r多阵我都怕顶唔顺,我拿拿声要求转身再战

转身之后一面摸住baby个pp一面望住baby个样,不禁讲左句你好正,之后baby回我一句多谢,就趴落我身上系我耳边到轻声细语,不停作出挑逗,我都不甘示弱,双手不停去搓下波,可能baby都好high一隻手抱起我个头,一隻手系下面上下套弄,我都进入忘我之境,解开baby最后既防卫,食住生果一涌而出

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

27149m 发表于 2016-10-5 10:08:02 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

9394957 发表于 2016-10-5 10:18:26 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

ggg123456 发表于 2016-10-5 11:22:12 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
dddddddddddddddddddd

殇殇殇 发表于 2016-10-5 11:29:59 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

asna 发表于 2016-10-5 11:31:31 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

qq130056 发表于 2016-10-5 11:57:45 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

ygrde 发表于 2016-10-5 12:35:05 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

JSJSBBJES 发表于 2016-10-5 13:04:11 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

JSJSBBJES 发表于 2016-10-5 13:04:12 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

发表回复