爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

YH #99 38D新囡 敏感之旅 正又得斜又得

kitchaion99 发表于 2016-10-14 00:15:07 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

YH #99
样貌 - 8/10  真人顺眼,小PS
身材 - 8/10  D Cup,165cm高,小肉地
服务 - 7/10  part 1正骨高手,part 2囡囡用心可調教

上路:暢通無阻
中路:一隻手揸唔晒
下路:未能指插,其餘ok
指数 - 8 - 8 - 6
返啅指数:7 (囡大波,個場近,一次過dup晒正同斜)

難得準時放工冇野好做,鳩痕上深圳dup下斜骨,見YH近近地,客服又話有新囡,咪上去昅昅。
今次睇中件新囡#99,入場沖完涼照例就入房先,冇耐呀經理就帶埋囡囡過來,條女陰聲細氣咁,真人同張相差唔多,八成似啦,對燈冇執過,係咁大就咁大,哩樣抵讚。一關埋門忍唔住就摔返幾野車頭燈,不得了真係一隻手揸唔晒,未開波就攬住同囡囡大車特車,一路車一路摷,摷左陣囡囡就推左我上床,話dup下骨先喎。頭part有驚喜,因為囡囡好夠力又識認位,dup到正骨咁,問囡囡原來佢話初做哩行,以前做開正骨喎。
dup還dup但係囡囡又向我身上面磨來磨去,磨到我舉旗致莖,我忍唔住就一個鯉魚翻身禁低囡囡,再車再摷,囡囡下面好敏感,我摷到佢依依哦哦咁嘈,仲濕Q晒,再用碌棍磨下囡囡下面同對燈。囡囡見狀主動飛bra走奶,同我玩左一陣雙蛋夾腸,對38D大波波又軟又暖,差D夾到我把持唔住。
中場休息囡囡出去拎野,返來除衫做毒龍同波推,成大對波餅壓落黎,舒服到唔識形容。一路抽抽下水咁話咁快就入正題,69個陣囡囡又係超多水,我有我舌插,佢有佢成碌棍含,忽然之間囡囡停晒口,原來high緊,咁敏感既囡囡認真好玩。隔冇耐囡囡個櫻桃小嘴再次開始吞吞吐吐,唔使一陣我就將千千萬萬子孫射晒入囡囡口裡面,囡囡再來事後蕭,完事之後有細心清理。
諗住搞掂散水,點知囡囡反而話未夠鍾,同我按多陣喎,咁勤力絕對抵讚,按到夠鍾加埋囡囡微訊走人,囡囡話下次過來可以call定佢先。
總結來講,囡囡唔係高、瘦個款紅牌,可能未必岩每個師兄,不過勝在誠意搭夠,有車牌有胸又冇格手,正骨又dup得唔錯,以新人來講算ok,小弟就會返啅。玩到過晒鍾唔記得影相,俾住客服相咁多位師兄睇先,真人八成似。

囡囡wechat id:V7YH99

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

hackerstudy 发表于 2016-10-14 07:55:50 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

gordonbobo 发表于 2016-10-14 09:38:15 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

fkfk123456 发表于 2016-10-14 13:47:28 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

小喵貓 发表于 2016-10-14 16:49:45 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
囡囡樣貌都幾標青

beijingson 发表于 2016-10-14 22:48:35 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
WOW!!!! WOW!!! WOW!!!!

sky111222999 发表于 2016-10-14 23:19:35 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
thanks for sharing..

beijingson 发表于 2016-10-15 07:59:59 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
WOW!!! WOW !!! WOW !!!!

yummt75 发表于 2016-10-16 00:07:50 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
谢谢大大分享

楼主| kitchaion99 发表于 2016-10-27 15:59:47 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
回6樓:真人樣子有小小差別,不過身材跟真人是一樣的

发表回复