爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

身材好服务态度一流,心都熔了

qsums 发表于 2016-10-31 08:35:43 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
白白净,但就未知真人如何,反正去咁多次星悦都未中过伏!好啦!一于去睇睇佢卢山真面目!此女booking都几full,放工时间已经满! 咁我唯有约渠今日头钟!准时抵达,女女一早已经开好热水等我!好少有埋spa俾你,真系超值!入返正题!呢个技师属幼幼组,年轻,睇落应该20,21左右!真人确系白,白到血管都见到! 我幻想紧渠对青筋波,波波睇落有c,d,最重要呢个技师真无零破冰!入到房已经鸡啄唔断,哈哈!呢d女好,玩呀!
例牌当然去冲凉先!舒服!呢个女仔可能新做,我冲紧凉的时间都会系床上等我!当然唔可以要渠等咁耐啦,好快冲完出去!出到黎仲会帮我抹身!真好服务!上到床推油按背,真系识按! 由颈开始按,真系觉得全身松一松,加上刚刚冲完凉,更加觉得无比舒适!就系我差不多训着之际,突然感到有点刺激从下身冲上脑!好似有股微电流,流过身体一样!而我下体都硬了! 我转过身,已经见渠拎对胸,放在我眼前!昏暗的灯光,加上白滑的波波,此情此刻,难能可贵!咁好机会当然唔好错过!塞个头入去条la到洗面!!呢只洗面奶够润呀!!直头滋润我心灵! 渠把声又够爹,渠手ge动作,纯熟ge手法,白滑ge波波,加上娇爹ge声线,实在冇几多个男人顶得顺!我食紧奶,一时兴起问渠可唔可以除埋上身食,渠一句好,就已经脱下来!哗, 呢对奶真不得了!就在我个头,在渠波la,快要窒息之际,加上房间充斥住淫秽的叫声,再加上渠手部纯熟的手法,我不得不承认,我投降了,千万子孙射晒渠手中!爽到震!!

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

devil001 发表于 2016-10-31 08:45:37 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
身材好服务态度一流,心都熔了

devil001 发表于 2016-10-31 08:45:54 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
本主题所有言论和图片纯属会员个人意见,与本论坛立场无关

jymjzp 发表于 2016-10-31 08:54:28 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

lc19850712 发表于 2016-10-31 09:00:52 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

012345678900 发表于 2016-10-31 09:21:04 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

laodai_524 发表于 2016-10-31 09:50:11 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

上官先生 发表于 2016-10-31 10:23:21 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

nepture 发表于 2016-10-31 10:33:00 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
~~~~~~~~~~~~

aboods 发表于 2016-10-31 10:53:50 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

发表回复