爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

Jenny靓女XX机师,身材正人又姣,玩到不知几High!

hrq456 发表于 2016-11-29 09:06:44 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
好多人钟意食o靓妹,我都系其中一个,讲到边间场有o靓妹食,我当然有相熟啦,就系W Spa Beauty,每次打电话过去,都会有新女安排。
准时去到,今期有个幼幼靓女返工,名叫Jenny,20岁,安排房间无难度,入房等一阵囡囡就到了,先系个样吸引我,好靓女,笑容好甜,再睇佢身材,牛仔衫扣小两粒杻,事业线强劲,走肥高挑,睇佢都有成1.7米高,把声好温柔,人又好娇嗲,见我望到渠流晒口水,好得意咁笑一笑,过来帮我除衫,一齐去洗白白,Jenny帮我冲凉时已开始先用淫语挑逗我,又嗲声嗲气,真系姣到出汁,我当然要手口并用回礼,大家互动得好开心,渠先为我前后BM、又啜lin,再R再住荔枝来个水中箫,吹到雪雪声,箫功真系唔错,玩咗一阵就叫停渠,唔系惊会爆。
上床再玩,渠先为我全身慢游,锡耳仔锡lin,一只手玩住细佬,就系唔吹,搅到到喉唔到肺,有心钓我胃口,真系鬼马跳皮,正当我High紧时,渠已经为我环保深喉紧,我转身同渠玩69,渠只鲍好靓,边锡边扣已经春水泛滥,即时上马,先嚟个后推,哗!个Pat圆润好肉,插入去紧窄多水,好有Feel,我吓吓大力抽插-啪啪啪,渠就越叫越大声,推一阵改返男上,细佬慢慢插紧,又捉住渠只脚嚟锡,另一只手就揸紧波波,都不知几忙,Jenny慨叫床声入心入肺,叫到我都想出了,于事急攻一轮终于尽数发射!
玩得好尽情,完事我都好攰,Jenny细心帮我清理吓,再一齐冲个凉,出嚟再吹阵水,临走时又再缠绵吓!

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

csuhaoren 发表于 2016-11-29 09:17:07 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

csuhaoren 发表于 2016-11-29 09:17:08 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

liqi20079 发表于 2016-11-29 09:28:33 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
谢谢楼主分享

liqi20079 发表于 2016-11-29 09:28:34 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
谢谢楼主分享

gordonbobo 发表于 2016-11-29 09:41:53 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
dfasdfasdfsfsdf

小山东 发表于 2016-11-29 10:01:55 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

小山东 发表于 2016-11-29 10:01:56 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

jymjzp 发表于 2016-11-29 10:20:04 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

cityfarmer250 发表于 2016-11-29 10:25:30 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
thanks for sharing

发表回复