爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

贪新鲜有得着,金xx嚟左件新女欢欢,又靓女又玩得放!

slmtly 发表于 2016-12-1 08:32:57 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
我都算系饮头啖汤。话说上次介绍老友过去玩后,渠都上咗隐,我自己当然长期捧场啦,今日过去本来想搵返旧相好,点不知渠放假,心情好Down,但嚟到无理由走架?接待同我讲嚟咗件新女,人靓身材正,讲讲吓女女出嚟报钟,接待同我讲渠就系欢欢,有版你睇,真靓女,比着系你都会入闸啦。
安排好房间就入去冲凉先,出嚟等了5分钟欢欢就入来,近距离望真D,后生女,人仔细细,波波都几大,又唔肥,嗒得柸落,有礼貎打个招呼,除底件外套,着住件紧身衫,Oh!事业线几深吓,一双美丽豪乳,好似想迫爆件衫咁,见我望到实,佢仲挺起个胸,示意真材实料,态度鬼马我钟意。
上床揼骨,揼落又几好喎,识得用阴柔力,由颈肩背腰,每一个部位都用心细按,揼咗半个钟,真系好舒服,提一提系找只手一路摸紧渠大小腿,但渠中途无放软手脚,又无开声炸型,我当然系打蛇随棍上,由两腿中间伸手上去,先摸PatPat,好挺好圆,扫吓股沟, Free到渠要夹实屁股同大腿,停一阵等渠放软我又剩机中间位置,今次渠都忍唔住,大腿夹住我只手磨吓磨吓,反应喺我预期内,到渠忍唔住就打我屁股叫我停手,OK我当然听话...先放你一马。
跟住开始落油推背,有咗头先慨接独,而家渠推油都放好多,推完腰背,扫股R袋特别落力,抺干油后我就急住要反身,同渠缠绵互摷,大波波揸上手好软熟好弹,皮肤滑溜,上身比我除晒,下面当唔得啦,但我都感到渠比我摷到出晒水,我细佬都比渠玩到一柱擎天,渠双手边R袋边Chok支棍,又涯住我喺我耳边呻吟,几方面夹击下,好快就爆发咗!事后欢欢细心为我清洁,再淋一淋身,走时渠又比我摸摸揸揸一轮才走呢,真过隐!

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

fighterman 发表于 2016-12-1 08:52:07 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

tinonealtin 发表于 2016-12-1 09:01:29 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大

nedfeng 发表于 2016-12-1 09:27:12 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
单身公害高浮雕高浮雕鬼地方个

SZ3609 发表于 2016-12-1 09:35:36 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

c6419579 发表于 2016-12-1 09:36:15 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥顶的不是帖子,是寂寞!

fkfk123456 发表于 2016-12-1 09:49:13 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

jymjzp 发表于 2016-12-1 10:24:32 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥顶的不是帖子,是寂寞!

qieqie 发表于 2016-12-1 10:33:48 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

qieqie 发表于 2016-12-1 10:33:49 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

发表回复