爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

体验粉嫩白滑大波坦克追车川妹

jjpan 发表于 2017-3-2 09:28:51 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
又搵件正野食,呢个女女食过超正,冇得输,女女到即通知我,番食啦,早一日约定飞哥仔是日头围,准时上房,今次赞。

FS83,安琳,四川妹我至爱,161高,唔肥唔瘦身型好,手脚算幼,皮肤白滑粉有几个细公仔同埋花臂,C波pink细的好靓型好揸好啜,鲍毛少少长够窄自然水好好屌。

入闸女女即揽下咀下先,买咗草莓比女女好开心女女好热情呀,好好倾,精力十足好好玩,咀到唇膏甩晒,补番先影相,影几张相好合作,一路啜脷车一路帮我除衫好贴心,拖住去冲凉,我已经扯起晒,女女劣我棍我又卒鲍玩波同女女洗,一路冲一路坦克车啜脷爽死,女女本来想水消我话留番上床先。

出去先揽下同爱抚,我锡啜女女成身由上至下前后,对波好正粒的又粉好好啜,我食鲍啜女女,女女叫晒好敏感,上床继续食女女,加拿大好敏感,再啜女女鲍,再骑住女女棍磨鲍,爽死,女女又坦克大脷追车,瞓低女女服侍我,catbath再环吹,吹工上级成枝吞晒深喉好多次,又瀬袋又算棍爽死,吹咗好耐唔停,超舒服,女女帮我上自带杜记Air,女上,狂磨打椿好落力,自揸波好享受,我又狂揸波玩身揸股,磨好耐女女叫晒,我抱女女由下至上插,啪啪声大家狂叫,插好耐爽死,转狗仔,磨下鲍先入,好好推,啪啪声女女叫哂,我揸股揸波玩脚,又仆住女女插,推一大轮转男上,磨鲍几下先入,仆住大车了牙了脷啜脷插,锡啜女女耳仔颈,啜波濑加拿大,M脚插,交义脚啜锡脚插,脚上膊推,脚上膊打椿,再扑住女坦克车啜脷插了牙了脷,抽插好耐女女话我好利害,插极唔出,原来冇开空调开番先,再仆住坦克车插,女女话你累了我来吧,女上女女又骑又磨好落力,都系未出到,叫女女再吹,女女再吹深喉吞吐,吹好耐未出我系咁打井玩波,女女叫哂,吹到咁上下女女快速Chok棍,要发射啦,女女用口吸哂又深喉,我上哂天啜到爽死射晒比女女口,爽死,女女帮我清洁后即去吐米青刷牙漱口,我休息一下先去到冲凉,女女漱口我揽渠后面锡下渠身耳仔颈同面先,GFF。

倾一阵已经过钟啦,插得太耐,揽下锡下先走。

总结:女女样靓,皮肤白滑粉,波大C级好揸好啜,狂车啜脷追唔停,狂野痴女好玩好倾GFF,享受做爱,一再番食。

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

firefox 发表于 2017-3-2 09:55:01 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
DDDDDDDDDDDDDDDD

上官先生 发表于 2017-3-2 10:14:24 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

xilingw 发表于 2017-3-2 10:24:53 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
可是一直缘悭一面

黑仔ROYAL 发表于 2017-3-2 10:25:36 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
dddddddddddddddddd

jflin 发表于 2017-3-2 10:31:57 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

daiwei7 发表于 2017-3-2 10:41:25 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
的大法官大法官

clg7909 发表于 2017-3-2 11:02:58 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
么么么么么么么么么么么

778675 发表于 2017-3-2 11:55:25 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

beliz_andylee 发表于 2017-3-2 12:11:20 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
werb hrtuj srt hzed

发表回复