爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

XQ199初尝异地风情,领教T妻吸精大法,脚软.

suofenglove 发表于 2017-3-7 17:12:30 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
老死"淫总"约我上罗湖食饭,食完饭又顺势要带我巡视埋业务先番过去。
我就梗系即刻say yes啦,大佬食完,细佬都要食架,系咪先?
老死今次带我去佢个主场XQ,预先同我讲呢个场有几个淫妻玩得好癫,肾亏既话唔好试。
老死真系未见过大蛇去厕所,就等我上去教训下渠地先得。
冲完凉,我地就各自入房。老死熟鬼晒,一早call左女。我就叫经理帮手安排件淫妻比我,越淫越好。
如是者,经理安排左199同我一战。 199属于娇小型,但庙细灯笼大,十分有睇头。
女女把声好鬼爹,宝贝前宝贝后,又赞我靓仔大只咁,一开始我已经感觉到被猎物钉上。
闲话家常一番,得知女女原来系云南小数民族,听到真系有d兴奋,因为要集小数民族邮真系仲难过集鬼妹,今次真系皇天不负有心人。
Part1已经feel到女女真系有料到,集中按我大比根呢d敏感部分,搞到我好快已经升国旗。
既然系咁,唔好晒时间,同女女讲拎工具,直接入Part2。女女拎完野一摆底,
就即刻隔住裤抓住我龙根不断套弄,话我系渠既菜,依家就要食左我。哈哈,来啊,谁怕谁。
女女一边锡我,一边除晒我既衫裤。我呢,就梗系好有礼貌除番渠既啦。
然后女女就开始帮我做波地,女女对波大得黎仲好软,真系推得好舒服。由全身漫游,慢慢地转攻我pp,
不停用2粒的的挑逗我天眼同袋袋,非常敏感。我配合住渠既走向,抬高我屁股等女女做DL,
女女条脷不断系我袋底根同天眼游走,来回重复几十次,一d都冇偷懒,真系抵赞,
好少女女做DL做得咁认真同舒服。做完背部,我就转身等女女服侍啦。点知真系估你唔到,
女女竟然系我上面开始跳舞,由于女女已经一丝不挂,又扭腰又抬腿,不时又压落黎磨我棒,
最紧要系小妹妹长期系我视线前方,果种视觉既冲击真系好震撼。跳舞就跳得几好,
但小数民族好似都好肋玩乐器既,等我睇下你萧又吹成点先。前奏女女好温柔,用脷游遍我龙根,
有将我2粒波仔逐粒吞吐。咁好既情调,我当然都要露番2手,拎女女个琴埋黎,帮手伴奏。
我手指一埋去,手指已经湿晒,d水真系多到流出黎咁,果然系淫妻。我地彼此加快节奏,
女女亦开始忍唔住发出啊啊声既和音,吹奏亦越黎越急促同深入,已经好舒服,
点知女女把口原来有成10几段变速,越吹越快,越吸越大力,最后我都忍唔住禁住女女个头发射。
女女全数没收之后仲唔肯离口,继续慢慢吸啜,敏感到我打晒冷震,几惊渠真系唔比番条野我。
之后清理完一番,女女真系欲求不满,又开始玩我条野。但已经够钟了,女女好失望咁叫我下次一定要再黎。
最后走果阵经理拎左几张优惠卷比我地,原来依家有优惠做紧,真系抵玩左,最紧要系玩得够放嘛。
题外话,走果阵老死话脚软,搵个地方饮杯野好冇,我就笑佢咁冇用,佢话事啦。
其实佢唔讲,我都会讲既了,脚软啊大佬

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

cityfarmer250 发表于 2017-3-7 17:16:34 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
thanks for sharing

aslltyh 发表于 2017-3-7 17:24:21 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
楼主就是给力

ajian11 发表于 2017-3-7 17:32:02 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

ajian11 发表于 2017-3-7 17:32:03 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

jflin 发表于 2017-3-7 17:47:44 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

ldk051 发表于 2017-3-7 17:57:14 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

liaozixinhao 发表于 2017-3-7 18:00:47 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
膜拜神贴,后面的请保持队形~

阿光要干 发表于 2017-3-7 18:04:28 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
说得挺好,看着把吴明逼入绝境,结果,就这么轻松愉快的恢复

牛头人 发表于 2017-3-7 19:50:50 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
dddddddddddddddddddd

发表回复