爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

师兄话我重口味。我承认,中女服务好!

suofenglove 发表于 2017-3-8 17:09:26 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
地点:九龙湾水会
人物:KB86
服务指数:669
流程标准:口爆,舌吻,毒龙,深喉,70分钟之内可以出两次(口爆一次,手打一次)呢个待遇人人有,带好膜磨棍仲会带来惊喜。

出得黎玩,讲享受就梗喺服务行先,所以轻熟女小小既梗喺更适合我地啲中坑既啦,搵啲后生女又要氹又要锡住晒,好麻烦既嘛!!

其实我加左KB86好长一段时间,一直没有机会同时间去试下距既劲爆超班服务。

KB86轻轻一敲门入黎已经同我四眼交目,淫眼相对,即刻就噗埋来舌吻,果日距系着自己衫裤同我上钟既,落落大方既打扮,显得格外与众不同。一想到之后可以同佢可以有肌肤之亲,就真喺未出发、先兴奋。

头part按摩得黎又零舍舒服既喎,系真有力+认真按,人仲好好倾,淡淡既香水味渐渐地飘黎,真系令人特别享受。舒舒服服就咁过佐半个钟,好快KB86就拎水返黎,完全唔拖拉。

咁既然前面都沟通到咁有feel,直接进入part2开战。虽然同KB86都系第一次“肉搏相见”,但因为吹水个阵既熟络令到大家都抛开了原本的拘谨,三两下除晒我地衫之后仲自己飞埋底,成个人揽埋黎开始舌吻之战!哗……我就中意啲咁主动迎合我既技师!!学龙版话斋真系火力全开咁款喎!!

KB86凭住丰满既身材系我身上滑黎滑去个阵真系零舍舒服,KB86小芯呢个时候瞬间化身为一个充满野性既小骚女,攻势一浪劲过一浪,毛刷湿磨调情爆表!body完之后就迅速展开十指弹琴,唔令你有喘息的机会。当我忍唔住转身既时候,佢更直接将我压在身下不能动弹!!

开始骑上来主动攻击我上路。疯狂舌吻,抖唔到气。舌入式毒龙再加啜蛋舔袋钻龙根非常熟练,当下真系入哂心!深情kiss.湿鲍磨铁棍!压在身下不能动弹毫无还手之力之下,KB86祭出杀手鐧数字式一举将我K.O.真系从来未试过输得咁彻底!!

完事后KB86细心帮我清洁,今次最多出佐6成功力既啫,希望有师兄有实力令佢出到100%能力服务一次……仲略带挑衅既语气讲左一句:边位师兄不服来战!

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

CAOGT 发表于 2017-3-8 17:09:38 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

jflin 发表于 2017-3-8 17:49:53 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

Bulakesi 发表于 2017-3-8 23:32:46 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
Ffffffff哥哥哥哥哥哥哥哥

sam9100 发表于 2017-3-9 02:33:22 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
Thanks for sharing

jflin 发表于 2017-3-9 11:39:15 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

Astoria 发表于 2017-3-12 16:26:17 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
可以出两次,性价比不错..

kobesz 发表于 2017-3-12 23:44:29 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
有无v7啊师兄hdjdjdjd

发表回复