爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

JY998弹手巨乳样靓粉红湿鲍加爆灯好招呼,尽性尽兴!

ilxd 发表于 2017-3-14 08:50:18 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
旧爱系以前某名环保场红牌,休息一排依家转左场,渠返新工我点可能唔去捧下场呢!?

咁岩今日又要北上跟单,工作完梗系要偷跳下先回港交人!男人去滚唔紧要,但滚完要记得返屋企!

做完野,打俾老婆报个到,借同事过桥话食完饭就返归,跟住快手快脚闪上JY,旧爱仲未忙完,我就冲下身,煲下烟等渠,发个微信话俾旧爱知我已到,过左阵入得房!

旧爱好快到,热情拥抱车一轮先!虽然系旧爱咋,但旧爱正骨都有一身,我都攰攰地,都要享受下旧受手骨!

但旧爱好明显好挂住我支大铁柱,不时手多多,淫得渠呢!?俾佢搞到我硬就梗系玩邪野啦!主动车,主动解除束缚,主动懒我全身,主动送对弹手巨乱我食奶,主动玩69送只粉红嫩鲍我食!旧爱话我食鲍食得渠最舒服喎,休息嗰排成日有谂起被我食鲍既刺激,叫我一定要俾多啲刺激渠!

旧爱无错系淫女一名,渠对品萧都素有研究,渠吹功系我试过咁多萧后中真系数一数二最劲既!渠品萧完全有眼神交流,又识掌握快慢节奏,时含时啜时濑又时不时整几下深喉,都咪话唔都瘾呀!今次旧爱仲同我玩埋湿鲍磨棍,磨到我几想一下就拮入到呀!旧爱知我俾佢撩到我兴合合,再转身过嚟同我吹爆,同旧爱玩得咁会拍,真系尽性又尽兴!

玩完返到屋企,真系人都榭埋,冲完凉扮无事陪老婆煲剧,煲到瞓着!一觉瞓到四点,又借故覆客电邮,偷鸡出返个报告先!

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

dcjk 发表于 2017-3-14 09:51:18 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

stephen0213 发表于 2017-3-14 10:15:01 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

1176970627 发表于 2017-3-14 10:18:48 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

iliujun123 发表于 2017-3-14 11:00:25 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
爆燈好招呼,盡性盡興

ac978978 发表于 2017-3-14 11:06:56 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥顶的不是帖子,是寂寞!

qiong255 发表于 2017-3-14 11:22:14 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥顶的不是帖子,是寂寞!

ajian11 发表于 2017-3-14 11:47:40 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

ajian11 发表于 2017-3-14 11:47:41 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

NJB2014 发表于 2017-3-14 12:06:04 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

发表回复