爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

昨晚又去淡水打仗啊,

uranas 发表于 2013-8-9 08:45:28 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
今晚回到了深圳,走喺繁花人旺嘅城市中,喺熙熙攘攘嘅人流里想起了昨晚喺湖南老家嘅景象,路嘅两旁系庄稼地,一到夜晚就系听见狗叫志声和蝉鸣声,成个村庄一片黑暗。远远望去,稀稀拉拉有几扇窗户透出白炽灯嘅光,微弱嘅照着,宜家突然间觉得我系走喺两个世界中,可否真实。
   这时,下半身嘅一股欲火直冲大脑,怒火升起,胆儿倍大,上网收索目标,上了爱桑拿论坛,近嚟风头正劲嘅淡水sn,就决定去sn了,抄了经理手机号拔通,经理说宜家妞多,也仲有很多冇上过钟嘅,过来尝今天嘅第一炮,水多,醒神好,说得我心痒痒嘅,连除揾车过去。
   坐了1个多小时嘅车,卒之到目嘅地,淡水天耀了,呵呵,真兴奋啊,闲话少说,直情上楼选妃,经理扯线550号俾我,因为相信经理嘅口碑,就决定要点550嘅钟。
   进房,艳舞表演,这妞嘅身材真唔系盖嘅,小蛮腰又细又实净,脱去黑色外衣,我眼核子真瞪圆了,两个鲜嫩嘅奶子被乳罩着,就嚟涨爆似嘅,细妹扭腰摆尾,又圆又翘嘅椤柚勾勒起我嘅欲火,卒之控制唔住自己了,一下扒光自己身上嘅衣服一丝唔挂抱过细妹,说,妹啊来吧,你睇我老二都刚硬了,隔着底裤就想拱进细妹嘅B入面,哥,唔急先吹一下,套套都冇带咧,细妹说着就一口吞下我嘅老二,我嘅身子因为细妹嘅这一口含入我老二,爽得我唔由全身发抖,舒服啊仲要细妹继续吹,吹着吹着,好似细妹嘅B出点水了,嗰个阴茎仲系中意细妹嘅B,我把细妹抱起身,细妹帮我带好套套后,直情面对来站着做,老二一顶一撞,巴巴嘅响着,好振奋。细妹也喺哼哼叽叽嘅呻叫。好B好B,爽得我老二酥痒痒嘅,也唔识得过了多久射精。
    接落嚟水床服务,细妹好温柔啊,我躺喺水床上一动唔喐,而细妹呢,喺我上便翻腾辗转,细心为我服务着,一对鲜嫩嘅奶子我最中意了,嗰个双奶子揉得我全身像散落了架都系,自己也软晒。连气我哋共搞了3炮,有一炮系口爆出嚟嘅,真鸡巴爽,这时真觉得自己冇白做一次男人。
   唉,催钟嘅声响起,细妹依依唔舍得都系送我下去,买单,650大洋,想想细妹嘅服务过程,就觉得这钱冇花得冤枉,呵呵
   收屘唔该经理嘅热情招待,经理为人热情,唔欺生客。这系他俾我嘅感觉

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

monmonkeykey 发表于 2013-8-9 09:35:31 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
ghjghjgjhghjgjhghjghjg

407434778 发表于 2013-8-9 09:38:10 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

cjb123 发表于 2013-8-9 10:03:03 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
ccccccccccccccccccc

zehua1231 发表于 2013-8-9 10:17:11 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶

流风之回雪 发表于 2013-8-9 10:26:38 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

大炮 发表于 2013-8-9 10:34:56 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

liye1122 发表于 2013-8-9 11:45:57 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

oklv 发表于 2013-8-9 12:14:49 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
果您要查看本帖隐藏内容请

melanmic 发表于 2013-8-9 12:15:04 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
.....................................

发表回复