爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

在樟仔期待阳光的照射体验333#

wtwone 发表于 2013-11-6 15:59:16 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
前排时间一直有风,都冇点出去葡.以家风声过着,更系要出去蒲下啦.于系就坐火车北上,打电话比剑仔,订好房,到着常平阁好运酒店.于系起手柬女,薙着两轮冇么心水,第三轮其中有个333都几合我心水,

皮肤白净,身材又试试试好,对波囙乖系凑岩一只手,唔使讲啦,即刻入房,呢条女一入房比我仲急,

我都未除衫就琹上嚟,用咀帮我除扣,吸我嬭头,下靣好快有反应.更着除着我条裤,起手锡我条焦,条女吹萧功伕真系好,我未试过五分鈡未到就被口暴.休息着几分鈡就入去冲凉做水床服务,半个鈡后出嚟做床上服务,我就话休息下,吾使做着先,喺床上揽住条女睇电眎,唔到十分之之之鈡条女又试试试起手摸我细佬,吸我上便,

我都未休息够,又试试试嚟?冇符啦,死就死,我都用我慨一指功去插飜距慨细妹,吾用三分鈡,床单就湿着一淌.我下靣都被渠吹慨好兴奋,更住带套上马,我支肉炮插进好紧吖!我从嚟冇试过下靣鬼咁紧女女。

激战二十分之之之鈡完着,真系辛苦,一个鈡头就做着两祸,冲凉出嚟之后,躺喺床上休息,呌条女同我捻骨,旧时我实行可以三祸,以家两祸罢就,伤身.到鈡埋单拉差,638人仔,食慨过,第次有机会我会飜食

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

keal 发表于 2015-4-26 16:01:59 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

jflin 发表于 2016-1-23 15:09:59 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了

napoleonb 发表于 2017-8-27 12:53:38 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
#在这里快速wrgwgwgwgwgwgwwrgwgwgwgwgwgw回复#

napoleonb 发表于 2017-8-27 12:53:39 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
#在这里快速wrgwgwgwgwgwgwwrgwgwgwgwgwgw回复#

napoleonb 发表于 2018-7-26 18:50:10 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
‘哦UI以U;i 7人人; 人 ri7iiiririif’

发表回复