爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

喜出望外阳光之旅!

qiusibo 发表于 2015-6-12 08:15:36 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
寻日难得我朋友老婆去旅行几日,佢好似九叔放监出嚟咁,乘机约我一同上深圳遊飞机河。
金B成日去,想试新女,又怕撞到相熟囡囡会尷尬。芙仔囡囡又串到爆,唔想我朋友失望而回。于是决定一试姐妹埸阳仔,横掂自己都未去过,都想一试。
去到係中午时份,大堂除咗我同我朋友,只有两个师兄坐係度休息,地方同金B芙仔比真係细咗D,但地方都算比两者豪华同企理。
入房轮牌,囡囡入嚟,高妹一名,起码有1.7M以上,不过偏瘦,样有7分似熊x琳。Part 1唔驶囡囡揼,只係抱下揽下抽下水倾下计,囡囡话自己係广东惠州人,95年出世,之前仲係老地x做过半年。(常听师兄们讲阳仔多中女,但小弟眼见出入大堂之囡囡并非中女,有唔少睇落20头,虽不及芙仔多索女,但亦不比金B差)到Part 2,调情方面同金B果套差唔多,囡囡赐完本人lin lin,竟然出动骑功,纽动条小蛇腰隔底坐莲,真係定力少D都好易走火。(虽然囡囡骑功唔错,唯一不足係囡囡太瘦,股骨压到小弟耻骨有些小痛)令人意外?係,囡囡突然伸手去背脊,自动解甲拉高上衣玩波推,虽然囡囡上围唔算凸出,但点都好过金B芙仔隔衫波推。后来顺利升空,囡囡全程好热情,冇黑面。
朋友早过我出房,见唔到佢个囡囡咩样,但佢似乎都好满意,仲话佢果个囡囡似大波版范x冰,又係自动解甲玩波推,仲有夹肠玩添。
原来阳仔服务真係多过金B同芙仔,请问各位有去开阳仔?师兄们,解甲波推係必然项目,定係睇女而定呢?
总结今次行程都算满意,冇令人失望!

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

my9449 发表于 2015-6-12 08:15:46 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
好AD呀羊肛出哂名又贵,女又係中女多

ppkart 发表于 2015-6-12 08:15:56 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
隔底坐莲又点会搞到你少d定力呀?

ilxd 发表于 2015-6-12 08:16:12 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
我唔敢讲一定係AD,因为几年前呢个场囡囡质素真係几好(但玩得超唔放)。上次去就真係全部中女,仲係相头麻很麻果隻。虽然现在一年只去一两次,但始终帮趁了多年,而且女算係冇咁串(相对地),有机会仍会再试试。

迪甘斯 发表于 2015-6-12 10:20:05 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
多謝分享

3608 发表于 2015-6-12 17:21:14 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
耳朵的的如果

edwin1 发表于 2016-7-6 07:26:22 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
膜拜神贴,后面的请保持队形~

pk99 发表于 2016-9-4 11:11:20 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
多謝師兄分享

发表回复