爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

深港城超级车模-988号

qsums 发表于 2014-5-22 14:29:31 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
今日深港城阿杰发wechat过嚟,话佢果到嚟咗件索野,车模身材,包我见到都口水流,问我有有时间过去,心諗有有甘坚呀!于是落班就贡咗上睇下有有甘坚。
   上到,拿拿临叫阿杰叫条女出嚟,囡囡988号。哗!个样真系正,走肥,简直就系车模身材,对车头灯够大,废话少讲,开工。囡囡除晒衫,果然人靚身材正,人间极品。拿拿临衝凉。衝凉都系过啲野,有咩特别,冲完就上返床。
    上返床。part one iso service是合格经过情形省略, part two主菜开始,佢就叫我瞓底,坐咗上黎我度,我当然狂插佢啦!佢狂叫之餘亦反击,用佢最强既导弹压到我透唔到气。一路插佢,一路睇住两团倒吊肉球系度跳,果然系好享受 。跟住转咗我系上面,上上落落,前前后后,左左右右,出出入入,前后四五个姿势,最后用埋狗仔式等等。大概15-20分鐘,发出全日第一炮。.....!哗,unbelievable!毕竟好耐有试过啲高质素囡囡啦。休息咗阵就去衝凉,冲完凉去send咗几张相俾我,我赶时间有做第二q就走咗啦。
   总括而言, 囡囡外形85分以上, 服务争都而已, 70分左右啦, 不过阿杰话依家佢都咗高鐘囡囡,呢条女系收高鐘价钱,不过甘高质素囡囡,高鐘价钱都值得一试...。

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

楓葉寶寶 发表于 2014-5-22 14:29:55 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥顶的不是帖子,是寂寞!

jamesjames007 发表于 2014-5-22 14:39:50 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
hhhhhhhhhhhhhh

themenace 发表于 2014-5-22 14:50:25 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
Thank you very much for sharing

jinlin2928 发表于 2014-5-22 14:50:57 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
求阿杰微信

yuke500 发表于 2014-5-22 14:52:28 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
Thank you very much for sharing

枫飞羽 发表于 2014-5-22 15:09:19 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

lt2282489 发表于 2014-5-22 16:50:37 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
有无深港城噶联系方式?想去试下·

135256 发表于 2014-5-22 18:28:27 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
ssjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

xyhzw 发表于 2014-5-22 19:14:16 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不错,支持一下。

发表回复