爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

SS Candy 索腿天后,AXX式激战高质车模,极诱惑真相报告

ilxd 发表于 2017-4-21 14:48:28 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
自从上次初访SS私人会所,出左个体验报告之后,突然变鬼左SS代言人。个个都黎问我SS d野,真系好多谢大家既支持,我知道既都一定尽量同大家解答分享,但我都系去得一次,好多都一知半解,详细既大家都系问番渠地客服好d。其中最多人问我既,就系值唔值,系咪真系咁好玩咁?咁呢个新报告,就可以话比大家听我个人既答案系点。
话说上次去体验过之后,真系好回味,周不时冇野做都会幻想番果日既AXX情节,硬一硬。所以都打算继续留意住渠地,有机会既话都想再去寻求刺激新鲜感。今次咁短时间番食,其实完全系出我意料之外,话说我果次体验完之前,已经发现渠微信有张好索既车模相,但果次我拣女又唔见有呢条,我以为系已经走左定点,冇为意啦。点知最近比我系4台发现SS登左呢条女既广告,d相虽然见唔到样,但条女着住套赛车女郎制服个feel真系好正,比到我好多遐想。所以就同客服索下呢条女d料,得知原来渠系腿模,叫candy,目前SS既T1(最高级别女女),每日限量接单(所以我上次咁迟bk唔到) ,最重要系渠月尾会离开一段时间。听到呢个消息,死就死啦,就用条女番工既时间偷跳,约好过2日既时间,点都会上去会一会呢个腿模。
因为之前既经验,今次都好顺利,约好晒客服系地铁站附近等,带我上去,客服女女见到我仲笑笑口同我讲又见面了,我红都面晒尴尴尬尬咁应渠"系啊,咁快又见",我自己都估唔到。因为我比约既时间早左到,女女仲未到,系等既过程中真系好紧张同兴奋,一方面好期待快d见到女女。另一方面又担心中伏,惊女女唔系我想像中咁正。我估果刻客服可能觉得我有d问题既,因为拎水比我饮同我倾计我都唔系好反应到,hi左野咁款。门钟突然一响,我个人即刻精神晒,直情想成个企起身行去门口验货咁济,但我控制住自己唔好失礼,坚持坐定定系度,但个头已经控制唔住,成个转埋过去。女女一入门,OMG,女女正系完全系MCOT,样子甜美,身材苗条,皮肤白滑,迷你裙下,42寸长腿表露无遗,真系成个model咁款。呢个时候等我学下其他师兄做个中立既评分比大家参考,样9/10,腿11/10,腿12/10,腿13/10,腿腿腿。。。全部都系腿。真系好中立既,因为视线完全离唔开对美腿,完全系索腿天后级
拿拿声洗开客服,咁大间屋又得番我同索腿天后,真系想点玩就点玩。即刻拖住女女入去拣制服(有睇上期报告既师兄都知我话下次要玩女皇,但因为见过索腿天后车模相之后,已经幻想左好多次女女着住果套制服点砌渠,加上见到面觉得女女属于温柔果边,太强角色唔多岩渠,所以一早已经决定左要拣赛车女郎)咁我就同照实同女女讲话你着果套赛车女郎制服真系睇到我细佬肃然起敬,想渠今次着番同我做。点知,我地搵极都搵唔到,女女话可能拎左去洗,真系有d失望。最后我就拣左套好性感既黑色Lace情趣内衣。虽然主题性冇咁强,但呢套我觉得可以完全可以凸显到女女性感既身形同长腿,都岩佢个feel。拣完就冲个快凉,拿拿声出黎做正经野。

之后到女女主动,我训番系到,然后开始同我黎个法式湿吻,对手都越摸越底,玩我lin头,然后到蛋蛋,然后捉住我细佬套弄。我都一揸住女女个靓股,一手摸女女已经湿晒既小妹妹。呢个时候我已经好硬,示意女女帮我带套。我先黎个男上,一边轻抚女女双乳,一边慢慢抽插,望住女女面越黎越红,我都开始加快速度,同埋抬起女女条靓腿边锡边插,十分过瘾。女女身形好fit,玩挂鼓完全冇难度,一边抱住插,女女亦都high到系咁车我,同锡我耳仔,下下都插到女女好入。挂完鼓,女女都好识做,即刻坐番上黎话要策骑我,坐死我咁话。女女骑功真系唔错,前后前后慢慢骑,又夹得我好紧,骑左无耐已经想爆,即刻换番个推车冷静下。转身先发觉,原来女女背都好鬼靓同滑,成个骨架都好完美。一边轻抚,一边配合9浅1深,女女叫到拆天。如是我再紧贴女女,一手禁床借力,一手抚摸双乳,女女亦都侧头同我深情kiss,最后加快抽插速度,一滴不漏,缴械投降。然后我地2条肉虫仲揽埋一齐继续轻车,好鬼有feel咁训到够钟。

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

jeanwty 发表于 2017-4-21 15:08:15 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
回复看图。。。。

dldjj123 发表于 2017-4-21 15:14:48 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
回复看图。。。。

wywy 发表于 2017-4-21 15:58:48 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

oukai 发表于 2017-4-21 16:14:51 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
我了解脱下班车票子弟子弟兄弟们提高考

tjgtjg 发表于 2017-4-21 16:16:04 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

tjgtjg 发表于 2017-4-21 16:16:05 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

fighterman 发表于 2017-4-21 16:20:17 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

efde 发表于 2017-4-21 16:23:09 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

woshiwuhuaren 发表于 2017-4-21 16:44:31 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哈哈哈哈哈哈

发表回复