爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

东莞往事只能回味

绯闻 发表于 2014-8-9 21:44:53 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
以前成日约细场超靚女飞机技师去水疗大场推油,推完油就话好夜直接响度过夜,两张泰式床推埋一齐训,训训下就摸佢妹妹,kiss下颈,半推半就就入左洞,然后中出佢,试过好几次,好正好刺激,家阵已有家室,往事只能回味。

中出的女多到我都数唔清:正骨妹、半邪骨妹、完全邪骨妹、企街、兼职师奶、刚下海的初中生、女侍应、女售货、香港一楼一、香港酒店妹、大陆酒店妹,计落至少三十人以上。本人假期多,足迹亦遍佈大江南北,由新疆到哈尔滨到西安到南京到昆明的桑拿或ktv,都滚过。多年来居然有咩病痛瀨野,算福大命大。如果加埋带袋做爱的女,我真系食过几百条女,多到我唔识计。

当年个个月都上常平桑拿,水床三十式,我已不知做爱為何物,只知去常平玩极乐性爱杂技,达到灵欲顶层,做到腰都断,再叫两个泰式技师入房四手按摸,不知不觉入睡,第二朝到常平站食个麦记再番香港,如此生活,正是男人的人间极乐,往事如烟。正好在上严打开始,同女友拉埋天窗,正是不如归去,做个好老公,自此退出江湖。未到三十岁有此经历,我对追寻女性已无兴趣,必能一心一意对老婆了

常平偷跳可以考虑,始终玩过甘多女,常平莞式是天下无双,諗起都有d硬。不过要常平回復旧观,仲要甘多女拣兼高质,我估好难,我都是做好老公算了

甘多年来,真系也都试过,唯一未试过人妖,有点遗撼

记得有一年在中国某城市,去按邪骨,黎左个阿婶级的技师,至少五六张野,但保养得好好,后生一定超靚,而家虽然是超成熟女,但同无线剧集入面果d四五十岁女角都有得挥,少少化妆,心諗你后生十年就实插爆你。按背个阵好正常,翻转过黎推油,问我打唔打飞支,我话唔好了,我鐘意做爱,佢有应我。按左一阵,由於正面对住佢,越睇越顺眼,又俾佢捽到支野硬晒,我就话不如做爱,佢答话唔好,我就话三百人仔做唔做,我即时在床边银包拎三张毛主席出黎。可能见到现金,佢有d心动,就话,要做就入厕所(间按摸房有独立厕),我话唔好,要做就在床上。佢唔答我,就自动除左裤,下面好多毛。佢话好多年有做过了,见我甘靚仔又白净就破例一次。佢就甘坐上黎,当然是无套,观音坐莲式,一直坐爆我先停。这次中出阿婶都几有趣,佢见我射左就即入厕所,蹲在地上好耐等d精流出黎,我坐起身望住佢,佢话[你射甘多入黎的?我孙子都有了,还要再生吗?],我听到即时想爆笑

在常平某大桑拿我成日去,有个技师好得我欢心,佢次次同我玩杂技都唔用套,又可以大车,但就唔俾中出,只準射在佢身上,射完佢仲会将d精搽在身上,话好过做mask ,等到乾晒先去冲,讲坚,玩甘多年,唯一遇过呢条女会甘做,我都觉得有点核突。佢声称只準我一个甘做,我至少有在佢身上瀨过野,应该有吹水挂。同佢算好好倾,只争在未约外出食饭而已

佢样子85分以上,身材是95分竹旬波,自己替晒d毛扮白虎,白白净,一字鲍,我都同佢讲,话你甘既级数唔需要做桑拿,去酒吧或ktv搵食都得,佢就话佢都试过,但好憎饮酒,反而同人在拿水玩三十式仲轻鬆甘话,我真系r晒头,心諗又要用条利狂钻屎眼,又含又盛,惨过做奴隶,甘都叫轻鬆?佢真系有点short上脑。我最后一次搵佢是13年中,同佢倾左好耐,讲开去香港做酒店妹一次都收八百,而且是密密做,半个鐘一个客,零service都得,佢听完就话好想去,我俾左个香港鸡头电话佢,一个月后我再去呢间桑拿,佢已有做,果下真系有d后悔,不过好彩果日都食到好野,只系一定要带套而已

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

fuqi 发表于 2014-8-9 21:49:02 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
师兄真是玩女无数啊,真是佩服啊。  :

free51 发表于 2014-8-9 21:49:29 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
有钱就是好啊。。。呵呵 。

rayabbie 发表于 2014-8-9 21:56:18 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
是不是玩到麻木了啊?

速冻水饺 发表于 2014-8-9 21:57:03 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
东莞重光日,是你出山这日。期待你报告。。。

lywl88 发表于 2014-8-9 23:24:15 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥顶的不是帖子,是寂寞!

放开那位大叔 发表于 2014-8-11 06:36:08 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
4、帖子作者须承担一切因本文发表而直接或间接导致的民事或刑事法律责任

lijk707 发表于 2014-8-25 22:01:16 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
小腕一抖 积分到手 手拎酱油 低头猛走

lijk707 发表于 2014-8-25 22:04:39 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
小腕一抖 积分到手 手拎酱油 低头猛走

suren121 发表于 2014-8-30 17:59:06 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

发表回复