爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

寻晚系沙湾简左件车模食~

qiusibo 发表于 2014-10-8 08:45:03 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
我有朋友系镭射湾开左房,7点仲见到距地简左D女全部都好正,之后8点开始出去简自己的女,我都唔差系楼梯位整到件岩岩开工的,选左入自己间房,跟住开房方法同以前好唔同,系条女CALL电单车车晒我地去1公里外的楼房度开房,一样系100蚊房钱之余,仲要比10蚊电单车司机(来回)不过呢D唔意外,伸手入去掂到条女个西就已经湿到羊甘,根住就先慢慢除左距底裤,用手指先令距自己一次高潮,之后到自己食主菜了!

食完条女都好似好急急脚脚想走,不过差个3个字,我自己都累了,算啦,反正都玩唔到D羊!

之后我FD又带新朋友黎,有D怕怕羞羞甘,地一次黎,我就拖距出去稳女,点知第一件身材唔错,但外表臭串,讲野又串,就甘拒绝我FD,之后上去再稳点知我FD想稳个识白话的!

稳稳下突然D女鸡飞狗走甘,梯怕都系KO杀到,于是我同我FD就出左去食店,根住我另一个FD都出埋黎,话距坐紧条女突然走左,连钱都无收到,之后我就见到D女一系系小食店,一系就坐晒系D发型店度,我自己因为食完就系果度同D FD撩下女仔,都唔错,撩撩下又稳到D唔错的,不过距地最后只系椤左电话算,根住系宵夜档同隔离D女食下野同埋梯下女之后就翻去埋单就走了!因为阿根廷队比利时开波了!

最后去左虹福城梯波!

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

cnyunxi 发表于 2014-10-8 08:45:27 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
师兄识玩!
虹X成都好静!3日前早过…… 啲女话会查所以小心

sangna9988 发表于 2014-10-8 16:41:51 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
白白白白白白白白

马强大 发表于 2014-10-19 16:39:17 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

马强大 发表于 2014-10-19 16:40:18 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
2.232321.12.

chenpeng 发表于 2014-10-19 18:21:44 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
ssssssssssssssssssssssssssss

狼友求资源Wc 发表于 2015-6-5 16:49:23 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
回帖是美德

狼友求资源Wc 发表于 2015-6-5 16:50:31 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
回帖是美德

发表回复