爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

红馆食完死鱼肉隔日又再食死鱼嘴

速冻水饺 发表于 2015-2-6 13:35:23 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
前日见无甘冻..红馆主持又话有新到正女叫我去试下.咪係两点几到菜馆咯..见到件广西野..外观有75分..刚合格拉.约24-25週期.
甘入食菜..房嘆拉..见拒去毛去衣...目测34C旦旦..不过有少少堕堕地..左臂有条龙纹住..背部有老虎重有龙纹埋.. ...
去冲凉时间..係甘同我洗9仔..有幻想会係好乐师卦 ..开始做野..一定要上套吹..无得廹..吹功又係合格甘上下..都会转下条脷..
不过又係时间先2-3分鈡...跟住男上女下公式款式..此时居高而下..
呢条广西菜..侧埋个头一边...瞪大对眼望住床边..目无表情..一声无叫..
我有我撑艇..拒当无野..直头死鱼款..无眼睇..叫拒转狗仔式..手抄旦旦..係甘快撞快推出左就算..呢味叫死鱼肉
昨晚冻冻地..都成8-9点..红馆主持问我番出香港未.未就有件新来喎...
甘又俾拒吸左上去..黎件湖南菜..呢件65分外型..唔多看靚女..不过黎左..算拉照食..32C细旦...甘又係要上套吹..我话环保好唔好..拒竟然话..为你卫生安全咋..日日食十几条蕉...你都唔想等如搞基嘛...我吊...甘藉口都得...食环保蕉开始..哎..死用力..乱甘打椿..无黎感觉好玩..成条死鱼嘴甘...咪吹拉...做左出算....又係男上女下..拒有少少交戏拉..就係我己经无咩MOOD..又係转身玩狗式...甘就88出香港..不过就唔爽咯

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

nyqs 发表于 2015-2-6 13:35:38 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

13600 发表于 2015-3-7 23:50:39 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
灌灌灌灌灌灌灌灌灌灌灌灌灌

z284250576 发表于 2015-8-15 00:48:40 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

z284250576 发表于 2015-8-15 00:48:41 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

发表回复