爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

再临水立方

wjx79979 发表于 2015-4-13 08:37:30 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
好耐冇去水立方,这个周未去左两次睇下有羊新发现(有团购),依个讨论区话最近俾人睇得好紧, 结论系冇萝好明显。

第一日去叫左个按脚,第一个系排, 即刻转按脚, 算系有D力, OK, 第二个OK wor,鬆腿到位, 但好明显冇力,我望住佢佢暗示可有下文, 我咁大个仔未去过电影房见识下(Q房就有), 咁就豪一次啦!个电影房真系唔错, BOSE音响加大大个投影机,如果认真睇戏系几唔错。按左一个鐘做左该做既事就返大堂。我始终觉得训系度推好D,鬆腿唔系几钟意。

返大堂諗住做个正骨,做个XXXxx(深港冇左),求其连技师都唔选就上房。上到房技师几好wor,有D baby fat, 把声好甜。按得又好又有少少到位,但佢冇暗示又冇进一步行动,最后mark 左number打算改日再聚

第二日做左两个大堂后搵番之前个技师,佢同样系到到地位,咁我又试下手多多咁,佢又OK,可能我太累或佢按得太好,我享受下佢既正骨,推月时想除多少少佢即刻话俾人见到会罚钱,咁我唔再试佢直到临完结前我捉住佢隻手佢又帮我打左几下就停左。我问佢其实有冇客叫佢打出来,佢话唔得,支吾以对一轮佢话可以用现金,顶你一早明刀明枪咪得lor。后来佢系wechat 讲佢想正正经经做好D,唔钟意公司搞D咁既气氛出来。佢咁讲我咁听啦,下星期试完再出报告。

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

dylanok 发表于 2015-4-13 08:37:46 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
佢想正正經經做
反約你開D

tom_7712 发表于 2015-4-13 13:28:21 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
谢谢分享

qq8899 发表于 2015-4-16 02:49:15 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

pk99 发表于 2016-9-5 20:31:47 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
多謝師兄分享

发表回复