爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

去水立方俾人夾

nyqs 发表于 2015-9-21 09:30:22 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
前晚听朋友介绍去左福田水立方,估唔到个度消费咁撚贵!

我第一次黎打算周围参观下先,点知係楼梯口就已经俾条女夹我,sell我上房做按摩,
我话第一次来,要问清楚价钱先,跟住佢带我入房倾,原来房入面既项目
最平都要498蚊,仲要係正规添,重要俾小费,仲有加一,我话我得六百蚊身係,叫佢帮我计下有冇超出我既budget。佢左计右计,计到我最后埋单总共要俾570,仲话得登留番30蚊俾我食饭搭车,我心想:“我係咪要多谢妳呀?”

我唔好意思推佢,就应承左佢先,跟住趁佢出去拿野,我乘机偷走。
出左房之后,我係走廊度乱窜,呢度大到好似迷宫,我好惊撞番佢,
跟住去到大堂,我搵个唔起眼既角落坐低斗下,回下气,头先听佢
呢到最低消费一百五十几,就算入黎凈係冲个凉都要俾一百五十几,
于是求其做左个大堂按手服务算数,技师帮我按手,都未按到一半,
又有另一个唔同部门既技师过来夹我,sell我做美容洗脸之类,我想
推左佢,但推极都唔走,跟住个按手技师未按完手又sell我修脚,我
话妳按完先讲啦!

佢地两个係咁夹我,要我做呢样,做个样,我都冇佢地咁好气,食
埋碗岩岩到既餐蛋麵先讲,我食紧面,佢两个仍然不停sell我,碗面
食左一半,已经食唔落,我递碗面俾佢地,话:“妳地讲左咁耐野,
肚唔肚饿呀?不如我请妳地食面丫!还掂我都食唔晒,(其实係俾佢
地搞到冇胃口食),佢地话唔好意思食我碗面,特然我灵机一触,我
话我屎急,要去爆石,叫佢地係度等我,跟住借屎遁。盲种种撞左入
会员专区,俾d服务员见到,拦截我,问我去边,我话我要走喇,佢地
先放行。

成个过程好惊险呀!下次真係唔会再去!呢d咁高档既场所唔係我呢类人消费得起!

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

dgd78 发表于 2015-9-21 09:30:35 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
C兄去洗錢刀好驚心動魄哦…

talk! 发表于 2015-9-21 09:30:47 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
吾知以為入左警局落口供,哈

dgd78 发表于 2015-9-21 09:30:57 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哈哈哈 .....笑能死我啦,師兄你講得好生動呀,不過呢d大場嘅sales係咁啦,就好似香港個兩間服裝連鎖店一樣,入到去d sales 就好似食人魚一樣,個個都想咬你一啖,咬到你荷包乾晒為止。

jflin 发表于 2015-9-21 10:02:10 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

wakulo 发表于 2015-9-21 10:46:27 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

fighterman 发表于 2015-9-21 12:00:44 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

sky111222999 发表于 2015-9-21 13:10:04 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
haha..........

sk_too 发表于 2015-9-21 13:14:41 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
小朋友..........

pk99 发表于 2016-8-31 15:12:37 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
多謝師兄分享

发表回复