爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

初试深圳龙华 k歌足

cnyunxi 发表于 2015-4-19 08:45:26 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
先福田过关坐地铁到龙华站B出口出, 直行靠左转无耐见到有巴士站, 坐M211公车, 好多人中间上, 我同个FD跟住都中间上, 搏混乱中吾驶钱坐车, 搭左十分锺左右就到 福鑫 了

, 门口好阔落好大下, 大约晚上九点左右进场, 上几层电梯

就经指示进 K房

房几大下, 我叫个FD坐开D, 佢最左, 我最右, 因隔得远先容易有惊喜, 无耐技师到, 全部都后生靚女, 95后, 我果件一定靚过好多沙湾女女, 问我要饮酒定王老吉, 重好近埋身咁眼神交流左阵, 不过我未敢试佢住, 技师攞盆水过来, 浸阵脚, 佢帮我按背, 按按下佢就开始手多多啦, 我当然先捉住佢隻手索一下, 女女话我好特别, 觉得我好似香港人, 边讲边抱实我, 原来佢识白话, 啱晒啦, 咁啱播紧首 幸福魔大轮, 佢想同我一齐唱, 咁就边唱边抱, 此时我觉得真係无去错地方, 唱完呢首又第二首, 又玩下打手遊戏咁, 好 HAPPY, 不过呢70分锺 真係无乜点按过, 玩多, 临尾女女问我加吾加锺, 我本来想加, 因佢真係太好玩又靚女, 可惜我 FD 要赶返香港训, 无计下, 留左 WECHAT 及 电话, 下次我自己一个去揾佢唱K

埋单 88, 送啤酒一罐, 都吾错啦, 平过沙湾K好多又无咁易跌钱, 值得再去

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

dengxin 发表于 2015-4-19 08:46:30 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥顶的不是帖子,是寂寞!

白园181531 发表于 2015-4-19 11:06:32 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

xiaozeng007 发表于 2015-4-19 11:25:51 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
IIIIIIIIIIIIIIIIII

onenightqing 发表于 2015-4-19 16:35:32 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看着就想来一发

盘丝洞 发表于 2015-4-19 19:58:07 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

lw340104 发表于 2015-4-20 01:39:24 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥顶的不是帖子,是寂寞!

huhang1013 发表于 2015-6-16 04:02:22 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

tomme 发表于 2015-6-27 05:28:14 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
............................

小男孩 发表于 2016-3-1 17:54:10 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

发表回复