爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

我与WINNIE CHOW的第一次

huajiaquan 发表于 2015-4-21 08:02:08 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
HELLO各位巴打,好耐都无喺爱桑拿出新POST喇,原因除左真系工作上超忙之外,爱桑拿系统俾我嘅功能上限制亦好多,搞到真系无羊心出野。POST虽然系少左,但期间我系完全无停过北上骨场纵横游。今日先同大家分享下几个月前嘅一个包胶。重新喺VS出野,就先用一个正到唔正嘅包胶作為回归嘅头彩啦!

话说喺早几个月,有一福田新场喺短时间内在VS中有好多巴打都出个POST介绍,睇得多人地野自然都要亲身去感受下。无错今次系分享下我首次同WINNIE周嘅第一次接触。某个星期六喺皇岗过关,去到公共拉客区搵厂车,有件WINNIE周嘅拉客仔就已经嬲刮我,等左都好耐先见到佢地嘅奔驰七人车到,上到车司机即时沙冧要我久等。我就一啲都无介意,相反仲好满意添,咁有礼貌又坐哂奔驰咁,呢啲小事就已经唔当系一回事。

好快趣就嚟到WINNIE个竇,裡裡外外都好豪华,同其他巴打嘅感觉好一致,更衣冲凉地方乾净整齐,印象分又赢埋。上到休息室搵左个靚位,煲住烟就叫人安排个鬆腿试一试脚。无几耐有个妹仔嚟左,样就好一般而年纪亦唔算轻,不过胜在几吹得……水,同埋睇唔出佢原来都系有料之人,可惜工衣包到实哂,要佢乌前果阵先可以一窥全豹。

虽然佢最多只系擦柱而无紧握扶手,但过程愉快所以亦俾佢两鐘完成。做完大堂,就上房做埋个全身。本来一心打算推下油,但之前喺皇岗攞果张中泰劵,打算补差价做香薰原来系唔可以嘅。咁见攰攰地就索性揼个中式啦!上到楼上,77带我行左一半路就叫我自己随便搵间房就得,我心諗咁都得?之后等左成20分鐘都未见JS入嚟,正想开门搵人时,突然有另一件77入嚟仲问我点解喺房度?我答完佢仲嘈番佢转头点解咁耐无JS?无几耐有另一件高级黑衣77再入嚟同我SAY SORRY,原来系第一个77无带我房但又报错房号,JS去到唔见人於是又上左另一个客。佢即时帮我再安排另一个。正常我就吊到拆天架喇,不过话哂人地新开,好多野唔顺亦情有可愿,所以亦放过佢地啦!

无几耐一件OSIM入嚟同我对锁牌,就开始左中式双鐘。揼完顺便影下佢地秀间设备,新场即系新场,设施都系以人為本嘅,问题系唔知挨到几耐先至坏萝!

离开前食埋个饭试下佢地厨房出品,卖相OK而且味道亦唔错。

总括嚟讲,我对个场感觉都几好,当然佢地亦尚有不足嘅地方,希望下次再去时会令我有继续帮衬嘅动力啦!

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

talk! 发表于 2015-4-21 08:02:34 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

iibadboy 发表于 2015-4-21 09:12:59 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

白园181531 发表于 2015-4-21 14:36:40 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

1e3e 发表于 2015-4-21 14:54:29 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

1e3e 发表于 2015-4-21 14:58:39 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

发表回复