爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

体验一个高端啊JS

sk19880221 发表于 2015-5-14 08:12:22 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
天阴阴,无乜心情做野,打开个
见到有个女女好靚,二话不说,试约
由於早约关系,比我约得成,起行;
女女开门,同相中人出入不远,收货
女女乃广西人,识听白话,所以全程可以广东话对答
二话不说,除衫,冲凉
冲完个身,紧系玩下水中萧先啦!
女女口活很不错,亦经常深喉,一路吹时差D交左货...
女女好似感应到我咁,话不如返上床先再吹
我紧系话好啦!
上到床,佢先帮我服务,先锡乳头、袋底!
望住佢帮我吹奏个样,真系好想食佢落肚!
用双手轻轻咁撳住佢个头,佢黎招深喉,差D  
又派货,同拓也哥有得挥!
立即转个靚身,佢有佢吹奏,我有我捽妹
玩到咁上下,又华丽转身下!
啜下佢奶头,右手亦不安份地捽下妹妹!
吟声从口中送出!好很好听
呢个时候,不入虎穴,还待何时?
带过0.03后,正面攻击
女女非常紧窄,加上吟声四起.  
官能跟声音衝击之下,忍唔住,派货
其间妹妹亦在抽搐,大量大量咁派!毫无保留咁交晒比佢
休息一阵,回下气,同女女倾下计先
女女亦很健谈!问女女有无战衣或黑C(本人喜爱黑C)'
咁岩有对新黑C,哗!唔好放过,著过性感睡衣
加埋黑C,第二Q又黎勒!
热过身之后,今次女女好主动!坐左上黎之后好似野马一样
正面骑完之后话比个背面我望住扑喎,望住佢C眼加紧窄妹
好快又想派报,唔得!唔可以!一推,变老汉先
女女话顶得好入,望住佢把长髮到腰,推多两下唔忍勒
射晒佢出黎,女女重笑笑口讲:亲,你射得我满满的!
依~~~讲呢D

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

ak4567 发表于 2015-5-14 08:57:26 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥顶的不是帖子,是寂寞!

liangzhiyang 发表于 2015-5-14 09:25:34 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

囟囟 发表于 2015-5-14 09:38:39 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

catman 发表于 2015-5-14 10:20:57 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
let me see see ...thanks

迪甘斯 发表于 2015-5-14 12:14:05 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

314619273 发表于 2015-5-14 13:36:31 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
费萨尔王额外

Tennis123 发表于 2015-5-14 13:36:52 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
this one is real good.

doctoralex 发表于 2015-5-14 17:10:21 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

kknd0209 发表于 2015-5-14 17:46:58 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
,她漱一漱口之后,还问我要不要站立式,可能站立式会好一点,她乐意配合,这种鍥而不捨的精神实在值得一讚。既然如此,我就站在床边试一试,不过从高而

发表回复