爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

月光韩式3.0

野火燒不盡 发表于 2015-5-21 08:02:18 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
其实系极度失望之旅。 昨日有事上深圳搞(黑仔,中午狗屎咁大雨!),下午搞完正经野见仲有三两个鐘时间,又咁岩系国贸附近,所以决定上去最近好多广告嘅月光试下 (优惠价韩式138都OK)。再加上有二师兄个密码。。。

上去途中几乎去左四楼间貌似邪场间野。。最后有惊无险去到目的地。更衣区旧得来都算企理,细场都算系咁啦。手机locker好似其他师兄话,有得用自己锁牌锁,不过感觉唔多稳阵!入到大堂,好细,而且啲凳真系唔舒服!所以坐一坐就入房了。

无JS机。报上密码,77带路,可惜密码在上鐘,无机会试!咁样就埋下失望之旅的伏笔!JS来到,都预左有咁上下年资。。。。。按摩手法麻麻,完全唔到位,完全无按广告裡面所谓嘅“男士前列腺按摩及肾部保养,对比2.0版本更深入更到位”!涉嫌违反商品说明条例!过程唔想详述,不过有以下几个要点不得不提:

1. 唔似之前师兄啲报告咁将,呢度无推油裤换!我有意问下JS,佢话呢度不嬲都无得换!
2. 趴系度嗰时,完全无见月光!只系稍微拉低左。夸张讲,就算正骨绝对正气嘅地方,每次推油,条裤都拉得低过呢度!真系有违"月光城"之名!更加唔好提臀部保养!
3. 转身之后,用好多时间按肩颈!前面三角位(系大腿根位置)按左一下咁大把!掂都无掂过所谓前列腺!

我唔知系唔系因為自己样衰,可能又人夹人JS睇唔上眼啦。真失望!

再PS:
1. 二更区好大阵异味/臭味
2. 内部餐厅位置装修,加上楼下左右隔离系度装修,按摩房有啲嘈!

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

my9449 发表于 2015-5-21 08:02:28 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
去消委會投訴佢地

my9449 发表于 2015-5-21 08:02:43 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
完全無按廣告裡面所謂嘅“男士前列腺按摩及腎部保養,對比2.0版本更深入更到位”
呢点的确是屁股城的错

uranas 发表于 2015-5-21 08:02:55 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
我估此事簡單,就是不合js眼緣,故而人有我無。。。同情

aixing 发表于 2015-5-21 09:13:04 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
这MM表演看的好爽,Q2052691622

james9086 发表于 2015-5-21 09:52:13 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

qiaoba 发表于 2015-5-21 10:44:22 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不喜欢异味

東莞豬仔 发表于 2015-5-21 11:02:02 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

pk99 发表于 2016-9-4 13:12:59 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
多謝師兄分享

发表回复