爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

大波达人 重回罗湖,探险+吹水 Part.3

evasyy 发表于 2016-4-11 14:35:18 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
细佬翻黎啦,去左半个月三藩,成个人精虫上脑,痕到无法子,翻到黎梗系要过过罗湖揾专科医生解决啦。

例牌先吹下水,话说呢排心情都唔系几好,因為三妹好似翻乡下相睇,拍紧拖,諗起以后都无得再食,心情都好沉重,点讲都系我最喜欢body No.1,人就系咁,有得食嘅时候,想佢快D收山结婚,到无得食啦,又想佢出山,哎。

讲翻正题,话说之前有ching post左皇室至尊有条女#666激似高ling,咁话晒我都系高ling粉丝,梗要去捧场啦。其实之前都book左好耐,但系一直都话休息,是日偶然见到之前樱花一个部长转场去左至尊,又发666AD,即刻Mark,复要4小时后先有时间,OK,无事做顺便上去坐下,睇下环境(有追开前2期ching都应该知呢个系新场睇女好方法)。个场环境都几好,位置又正(国贸地铁站出5min步行),最重要嘅系,做大堂嘅美容师好多都好正!要大波有大波,要长腿有长腿,於是我选左个高高地,有肉地嘅妹妹仔。本来都想按头,但妹妹身形咁索,无理由要佢一直系后面嘎,转松腿啦!有得按,又有埋视觉享受,win win双赢。正式开始之后我就逐渐开始发动嘴炮攻势,得知女女原来系98年!仲要系身高166!仲要系32D(呢个系我估嘅,女女又无否认喔)!越倾觉得佢越得意,咁就又抄牌,只脚又试下抽水,点知女女即刻还手,比佢打得好痛,咁大个仔,去骨场第一次比人打!呢个时候理所当然我都应该叫部长过来投诉,但唔知点解,我又有D enjoy喔!死喇唔通我有呢方面嘅癖好?总之开开心心按足45分鐘,女女有时弯腰,2个肉球简直想跳出黎,细细佬即刻升旗回应,女女又会好怕丑咁讲“哎呀,你走光啦”,一边用毛巾遮住我下体,呢个monment,我直头想将佢就地正法啊!正当我理智同欲望交锋嘅时候,部长就叫我入房,好,咁我唯有将全身嘅欲火发洩系号称A版高ling嘅身上啦!

666入房,我可以话,除左对波有D接近,全身无边度系似咯。不过都算OK可以接受嘅,女女按得好认真,尤其系条俐做body漫游,好认真,好舒服。上路可以碰碰车,中路任食,不过有少少淋,大概C波,下路无探,最后升空都好舒服(我怀疑好大可能系因為之前大堂妹嘅关系)。最后总结下嘅场,做手推嘅睇左都有7-8条女,质素唔算高,不过大堂妹,我就一定会翻黎再揾佢……

呢排听ching讲打风,加上之前待食名单好多都比ching话系中伏,呢度都好多谢ching提点,所以就转去D安全场玩,old place, sunshine就成為首选,咁就简单出下呢期食用指南:

BMB58:风期之前食,女女比较大件,样都OK,好淫,泄欲型。中路C-D,任食,上路碰碰车(有烟味,於是无强求),中意下路嘅ching有福,佢直头拎起我只手插入去,一隻手指入,佢仲话唔够,最后我3只手指搞到床单都湿(有个F话佢无呢嘅待遇,我都唔知点解)!女女又可以波夹出,互动指数相当高,值得一试。女女话唔加陌生人WC,有兴趣ching自行揾客服约。

Old place??:呢个食完唔知系几号,真失败,咁就梗有原因嘅,话说当日我系街行行下,突然见到一个大波索女行过,於是有意无意就跟住行,点知佢转入呢个会所,咁岩我又系想去安全场,就冲上去问佢几号,唔知系80定86唔系好记得。呢嘅场保守应该好多ching都知,不过胜在安全指数高,打风都无咁惊。女女虽然硬件正,但系指数系000,唔错系000,好彩佢对波都算OK,最后只能系佢车我lin,我抓住波出,唔记得num都好正常啦。PS:Old place宜家工服手感好好,摸得好舒服,而且有会员卡,都算平。

sunshine95: 前FL66,细粒大灯,之前有D-E,之前休息左一排,瘦左,对波都细左,手感无以前好,不过都几好玩,宜家大概C-D,上路车到七彩,中路火力全开,转左黎sunshine之后手势都变好左,不过份人有D矮,大概155,都算值得一试。个场都算系安全场,服务保守,有前列腺,按得都几舒服。
BTW,埋单时见到一个劲正,已add入待食名单,下次再report。

最后一日临走去危险村探左下路(呢边都算系气象台,见到水静河飞你都估到呢期天气系点),发现都有几个出黎揾食,仲有一个大波幼幼几好,又系我中意类型,问出街几钱,话400,上去就200,咁我梗系唔爽啦,去食饭算,点知食食下,出出入入D鶯鶯燕燕又sexy,心諗PK4旧就4旧,买个心头好都好,点知去到,唔见晒人,唔知系俾阿蛇check定系on call 36小时中,所以话,人生有机会嘅时候就应该抓住,唔好犹豫,失策失策。

呢期无乜target,心思思但唔知去边,yo

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

gssasd 发表于 2016-4-11 14:35:24 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不错,又占了一个沙发!

talk! 发表于 2016-4-11 14:35:33 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
方向村出街4旧,即系可以跟你去开房?多久?

qaz19761112 发表于 2016-4-12 01:22:28 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

asna 发表于 2016-4-21 10:45:02 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
2++++++++++++++++

17722810627 发表于 2016-4-22 18:01:00 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哈哈哈哈哈哈哈哈哈

发表回复