爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

新机师丹丹青春高挑,樣靚身材正,掃G仲好有技巧T

wjx79979 发表于 2016-6-22 09:40:44 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
昨日放假好想揾个场Dup吓鬆吓骨,加上小弟爱桑拿论坛睇左师兄们报告介绍湾仔御金阁,就放工踩上去,上到去见个埸环境不错,乾净卫生方面做得几好,即刻同个女侍应讲我要搵个后生靚女的,佢答我刚有新女叫丹丹返工,过左一阵见倒丹丹行出黎model咁既身形平均又够高挑皮肤白白净外表已经好高分,全身走肥冇多餘脂肪,好Like呢种型既女仔,样方面丹丹笑容甜美又温柔清纯得黎又够索,之后丹丹拖住我入房冲个凉,冲完上骨床丹丹吸手波皮肤白滑同样吸引好玩骨技方面,Dup落去佢真系几Dup得吓,力水OK,落位都OK準,之后推油,佢识得慢慢用阴力来推压,穴位亦恰到好处,鬼咁舒服,仲借D意扫吓荔枝,跟住兰花手扫股,真系起晒鸡皮,见佢双腿修长,我多手调下情抽吓丹丹水啦,丹丹皮肤好白滑,好好摸,反而我想讲下丹丹扫股,我是个好享受扫股的人,她落手轻柔灵巧,玉手好似弹琴咁系patpat同大脾内外侧,袋底等轻R轻扫有时好似好多虫爬行咁好痒,扫袋底时又令我好High,令我舒服到叫左出来比她笑我,当她知道我好享受时重主动话慢慢帮我R,足足R左差不多十分鐘才帮我出火,丹丹搅到我起晒鸡皮兼打晒冷震,真系好快顶唔顺,我坚持左阵间就火山爆发,临走时我重帮丹丹影左几张真人照介绍下比D师兄。

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

yinyin112233 发表于 2016-6-22 10:17:21 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

lock 发表于 2016-6-22 10:18:06 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

王庆东 发表于 2016-6-22 10:39:32 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊

qq130056 发表于 2016-6-22 10:41:10 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
hhhhhhhhhhhhhh

tjgtjg 发表于 2016-6-22 10:43:48 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

tjgtjg 发表于 2016-6-22 10:43:49 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

pdm 发表于 2016-6-22 10:43:55 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

bahbahme 发表于 2016-6-22 10:45:52 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不错,又占了一个沙发!

aslltyh 发表于 2016-6-22 10:47:59 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
反正我是信了

发表回复