爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

美少女Baby0727- 湖南阿Sa

klxqlqw 发表于 2016-7-8 09:55:10 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
呢个女女之前食过岩食,今次黎一早通知左我,未有号码广告已经同baby姐问定约好食头围,好交带,凖时上房,赞。

Baby727,阿燕,湖南美少女,22歳,样我觉得似少女Twins阿Sa,尤其笑嗰阵,靚又甜美,165高,走肥比上次多左少少肉,修长手及美腿,身型系我最奶嗰隻。皮肤白滑,我上下其手爽到晕,妹妹上腹部有公仔,B cup 级手波我至爱好好揸,浅啡细的细晕,pat pat 有肉好bump,妹妹毛短,几窄。

女女话冇饭食,做外卖仔买左饭比佢食,一到我见到女女好开心,揽住小车下,倾阵update大家影相好合作。侍浴,我枝棍已升起,卒卒下,我都上下其手先一路冲一路倾,女女想水消我话唔驶上床先啦。

出去床上车下爱抚,有中车,我奶啜锡女女全身由上至下,女女一路卒我棍,女女服侍我,catbath,奶Lin好啜力,一路奶落去,奶肶,袋及棍,环吹吹工上级,有啜,奶又吞吐,捉住女女美髮望见嗰靚样吹享受到晕,吹下又再吹,吹左好耐,唔想佢停,超硬。

上套。女上,几窄,骑工好,我玩佢个身,好柔软,对波好正,骑左好耐,感受视觉都一流,女女攰我抱佢到床角un,我系咁上下插佢好舒服,女女叫哂,个身好柔软好好揽,转后入,女女个股好肉好推,捉住女女股狂插玩美腿,女女又比手我捉住佢推,超爽。换男上,我奶佢波波,僕住车下,女女对脚夹住我身,M脚揸波玩加拿大,女女叫得利害,脚上膊刺痛 ,,又奶又锡美腿好爽,再僕住车住插,捉女女脚夹住我开拖宝,好舒服再顶唔顺射哂比佢,大家成身汗,好爽,我锡下女女面先拉棍出洞,好攰床上休息下,女女帮我清洁后大家去冲凉。

出来倾左好耐,大家都有交心讲下D情史,够鐘揽下车下先走人。

总结:湖南美少女阿Sa,甜美漂亮,走肥白滑,级手波,友善好倾,吹工上级,对我有中车,插得好爽,正!

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

lock 发表于 2016-7-8 10:26:27 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

012345678900 发表于 2016-7-8 10:57:47 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

superic 发表于 2016-7-8 11:04:48 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

tim2188 发表于 2016-7-8 11:26:07 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
wwwwwwwwwwwwwwwwwwww、

phoenix 发表于 2016-7-8 11:27:39 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
kkkkkkkkkkk

tim2188 发表于 2016-7-8 11:29:55 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哪里玩的啊,有无baby姐v7

tjgtjg 发表于 2016-7-8 11:33:49 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

tjgtjg 发表于 2016-7-8 11:33:50 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

quincy02171 发表于 2016-7-8 11:42:32 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
就积极急急急急急急

发表回复