爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

月光城#85 足鐘足秒正骨服务系人妻推油高超技艺

6317131a 发表于 2016-8-31 08:16:38 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
今次為各位CHING分享一个有所不同既报告,因為出唔出呢个报告都挣扎左一阵,因為今次推介既唔系45度,而系垂直90度正正正骨人妻,佢卖点绝对系服务行先,推油技术比超级大正骨场有过之而无不及,做完之后简直死去活来重生一样,一於為不同嗜好既CHING推介啦。

PART1
女女入到黎,唔肥但丰满,一睇就知系人妻老师类型,我打完招呼就趴低任人妻鱼肉喇,人妻好醒目,即系帮我先大解放,然后就坐上黎做服务,立即表高超按摩技术,力度大却又洽到好处,穴位异常精準,细緻到手指头按到去脚指尾都照顾周到,我全程死鱼咁享受,系舒服到死鱼咁先岩。

PART2
估唔到仲有最精彩既PART2,按按下人妻出去拎个热包入黎,放系背脊好爽下,好似所有肌肤疲劳都蒸发晒咁,净系舒服两个字都唔够形容地咁正。唔好以為咁就完,原来90度都有反身推前面,又系由头推到脚指尾,突然间鐘声响起,我都意犹未尽架,人妻竟然完全冇停手意图,继续慢慢推到完晒成个程序,抵讚啦!完事后佢仲say sorry话唔好意思呀,佢推油比较慢所以超时,哗!你补时仲多过世界杯,我赚凸有餘啦!超讚!

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

icelee 发表于 2016-8-31 08:16:45 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

fkfk123456 发表于 2016-8-31 08:55:07 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

sininasha 发表于 2016-8-31 20:09:05 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

sha10 发表于 2016-9-3 07:43:25 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
微信什么的都木有啊,价格什么的

发表回复