爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

安娜青春玉女形,手骨好,仲比倒你好有惊喜添。

gfmv 发表于 2016-9-1 08:17:39 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
中秋就到公司忙到呕电,多单又多货,搬上搬落,搬到腰酸背痛,记得有师兄话Body Therapy Spa 间场d技师手骨吾错技师又后生,有D师兄仲话安娜系青春玉女,於是的起心肝去试吓,当日一收工立即飞车去睇吓Mark吾Mark倒安娜先,上到去见个场环境吾错,有好多青春技师行来行去,场乾净卫生方面做得几好,即刻同D侍应讲我要Mark安娜,原来安娜巳上鐘唯有只好等,靚女好技师要等都正常,大约等左25分鐘,安娜终於出黎样子吾错,够晒青春笑容甜美,有腰有罗,心口丰满到爆,皮肤白滑,表现好鬼热情主动,同时咪咪上下跳跃,睇到我眼都凸埋,全身走肥冇多餘脂肪,好Like呢种型既女仔,跟住安娜拖左我入房。
入到房当然安娜教水比我冲凉,冲完凉就训上骨床度,一试安娜骨技,安娜开背手势好好,好温柔穴位準,有功架功夫唔错人仔细细又几够力,手骨直头掂,揼骨技术绝对无得弹,之后推油好用心又几到位,由其推背,腰以及淋巴腺,大小腿亦推匀晒,特别落力照顾条腰,慢工出细货,推完条腰鬆晒,水準相当高,令我个人放鬆晒,安娜够晒认真推,手势好好,我同安娜隻手又好唔乖互相摸来摸去,扫股技巧十分纯熟,扫到我心痕痕,起晒鸡皮兼打晒冷震,真系好快顶唔顺,安娜知我顶吾顺即刻隻手加速,我坚持左阵间就火山爆发,玩得开心过足手癮,搞到我好舒服,有骨功底子既安娜后生靚女又玩得,果然非同凡响,真系好值得捧场,师兄们要有心理準备,呢家野玩玩下,玩上癮唔好赖人。

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

yinyin112233 发表于 2016-9-1 08:29:00 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

fkfk123456 发表于 2016-9-1 08:41:03 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

albert1234 发表于 2016-9-1 08:46:49 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
Wow....Very good.

gordonbobo 发表于 2016-9-1 08:47:51 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

nedfeng 发表于 2016-9-1 08:53:37 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
单鹄寡凫苟富贵丰富的高浮雕个

Mr_Feng 发表于 2016-9-1 08:55:38 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

dcjk 发表于 2016-9-1 09:47:28 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

pbb 发表于 2016-9-1 09:59:43 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
一切就此诞生啦……

012345678900 发表于 2016-9-1 10:03:28 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

发表回复