爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

邻家女孩青春小情人!皇庭Jenny

ks8822 发表于 2016-9-28 08:11:33 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
每到星期尾,就到左放鬆心情的时间,无聊扫下微信朋友圈,见到皇庭官方WECHAT有女更新,Jenny,睇到真系觉得呢条女清纯,又可爱,真系合晒天时地利人和!马上拎起电话,预约好时间会佳人!

準时到步,先入房坐一阵,地方乾净企理,地方又够大,咁多个场待最钟意呢到!地方够大,中国风格,其他地方实在搵唔到!休息左一阵,好快有人入黎,入到黎系一个青春少女!起初仲以为佢入错地方,谁不知原来佢就系Jenny!
好似刚刚考完DSE放暑假做暑期工咁!我仲鬼咁老土咁,问佢系唔系Jenny,呢次真系执到宝!唔使讲!即刻拉佢入房,坐低已经忍唔住摸下大脾!佢刚上黎系著T-shirt牛仔裤,虽然女女身材唔系劲爆,有前有后,性爱机器类型,佢系邻家女孩,小情人果款!好似小时候住公屋对面马太个女,两小无猜感觉!我要搵o既初恋,就系佢!唔记得同大家讲讲条女羊身型,身高160左右,20岁左右,瘦身型,皮肤白白滑滑!换住大脾倾左阵,佢话要换衫,换返件返工衫,仲叫我唔好偷睇!真系好细路仔感觉!
好快换完衫,换左件睡衣!爽到呢!我拎起电话影左几张相,佢好似o靚模上身,摆晒pose!!话唔影到样就冇问题,因为都系怕朋友见到!我o 地出黎玩咁耐都明白!见佢不停摆POSE,个身不停摇,对波就快跌出黎!
睇到条胶都硬埋!即刻上去捉住佢,揽住锡!不停渣佢波,渣到佢都有点兴奋!呢D时候要去冲个凉準备下一个行动!两条肉虫脱光衣服,更加见到美人身体白雪雪,下面毛都唔多!正到呢!值得一讲就系冲凉,大浴缸就好多地方都有!但乾蒸房就得呢到有!同美女一齐冲完凉,我去蒸一蒸,美女就系床等!蒸完再冲冻水凉真系好舒服!冲完出黎,见琴美女一丝不掛训上床琴等我,真系忍唔住上去同佢温馨一下!锡嘴,之后慢慢锡落去!食奶奶绝冇咋型!后尾佢反客为主!锡到我成身都系口水,由头琴脚咁锡!再环保吹,叫佢啜袋就啜袋,舒服到呢!吹左一阵,著雨衣插,未插已经湿晒鲍边!一路做一路流水!青春就是这样!!又湿又紧!又识望住你眼神作交流,叫春声好正,好淫!唔够两个姿势已经俾佢夹出左!爽到嘿!!

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

qweiop8888 发表于 2016-9-28 08:13:30 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

qweiop8888 发表于 2016-9-28 08:13:31 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

devil001 发表于 2016-9-28 08:38:22 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
本主题所有言论和图片纯属会员个人意见,与本论坛立场无关

lock 发表于 2016-9-28 08:42:54 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

zzzaaa001 发表于 2016-9-28 08:53:17 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

zzzaaa001 发表于 2016-9-28 08:53:18 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

fighterman 发表于 2016-9-28 08:55:06 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

isangnaid123456 发表于 2016-9-28 08:58:23 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

tang111 发表于 2016-9-28 09:00:01 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

发表回复