爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

美少女LG 1259其实有时候硬件好,可能已经玩得过有真人相

dylanok 发表于 2016-12-8 09:26:49 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
真人靓好多好多,戴左大眼仔,唔错。姐幼组。可广东话沟通,渠用普通话回应。说话语气似纯情小兔,无捞味,但有小量烟味。身材一流,非常白滑,纯天然弹手F波,虽非瘦底,但亦非肉地型。话第二次来港工作,第一次做左四日顶唔顺走左,唔知今次会唔会早走。好在渠今日第一日开工。

冲凉都系果D,有即弃毛巾,几好。出到去开波,我有闭咀小车,之后开车去食F级奶奶,点知女女好爹地话好痒,用手格。咁我咀完左边就咀右边,又用手格,都系话好痒。结果有奶无得食。咁我又再开车南下食海鲜,点知女女夹住对脚,话同公司讲左唔俾食鲍喎。咁唯有上套做啦,但系我先前俾人格左两下,有D龟缩,上左套都未硬晒,咁唯有用手摔两下啦,点知女女提我如果用手摔,个套d KY会无晒,要我换套。咁安全好重要,所以换套啰。其实先前已经未系好硬,咁要换套就直头软埋,好羞家。女女真系好服务,知道系时候吹我起身,渠又吹得几好喎,好快可以上套做。先女上,我再推车,叫床声好听,好快就射晒啦。

我无唔代表你无,师兄可以去试下。

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

法爷 发表于 2016-12-8 09:55:32 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

DH3 发表于 2016-12-8 10:00:17 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
gyyttttttttttttttttt

qiong255 发表于 2016-12-8 10:14:24 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

qiong255 发表于 2016-12-8 10:14:26 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

jeanwty 发表于 2016-12-8 10:16:26 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
回复看图。。。。

zhmzh12345 发表于 2016-12-8 10:17:33 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看看。。。

大元帅 发表于 2016-12-8 10:19:49 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
当所有人都拿你当回事的时候,你不能太拿自己当回事,当所有人都不拿你当回事的时,你一定得瞧得上自己,这就是淡定从容。

jymjzp 发表于 2016-12-8 10:31:31 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

黑仔ROYAL 发表于 2016-12-8 10:32:35 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
#在这里快速回复#ddddddddddddddddddddd

发表回复