爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

分享情人AMY尝鲜报告附情X相

杨过11 发表于 2017-1-4 13:58:32 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
昨日做冬,食饭前打算等细佬食饱先....
想去食闭月杨静或精致琉璃.....
点知杨静唔得闲要等....琉璃身体唔舒服出关了.....
唔知琉璃系咪比其他师兄屌到出关.....  
然后AGENT话有新血... ..睇左几件.....先选情人AMY....
其实我真系想食杨静....但奈何偷食时间有限.....唔等得....

样:个样都OK....顺眼,唔系羊惊艳型,但笑容加晒分,有小酒窝,笑起上黎好甜我亲切...把头发又靓,又长又直... .  
身材: B波,有腰,屁股几靓有肉地,老汉推车+高跟鞋系必试一式....高约160-162左右....
皮肤:白净....几白下. ..同靓模琪琪既白真系有得比.....
女友FEEL:强烈,眼神系咁放电,有大车,有鲍食
服务:浴室冲凉系揽住我黎冲,识得用舌头奶我背脊....心口提子....主动水萧.....再黎揽住过水.....又奶背脊....真系好舒服...好叹!!!
床上就更加火热....大车就唔洗讲啦.....提子系咁食我.....吹萧好比心机....吹左好耐,技巧又好.....到我切佢啦......渠把声都几正....
叫床声相当自然唔造作......最后出火的一招系对住镜,叫渠着住条短裙+高跟鞋,老汉推车系咁切渠.....真系好爽.....  

总结:女友FEEL几强烈,皮肤白净,服务好贴心......所以我好BUY渠.....有机会一定会再番食.....
相片提供如下....但AMY唔想上镜,其实屌嘿相渠都系半推半就架咋.... ..

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

2540453244 发表于 2017-1-4 14:13:49 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

ajian11 发表于 2017-1-4 14:16:20 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

ajian11 发表于 2017-1-4 14:16:20 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

1171818156 发表于 2017-1-4 14:23:15 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
#在这里快速回复#东莞中堂桑拿会所酒店一条龙

mattawa 发表于 2017-1-4 14:26:27 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

baibaibai 发表于 2017-1-4 14:26:48 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥顶的不是帖子,是寂寞!

baibaibai 发表于 2017-1-4 14:26:49 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥顶的不是帖子,是寂寞!

yiqiangbaotou 发表于 2017-1-4 14:37:09 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

yiqiangbaotou 发表于 2017-1-4 14:37:09 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

发表回复