爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

TLW68绝对配合服从小情人,完美爆发,超激相

lywl88 发表于 2017-3-31 08:49:21 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
呢排睇唔少TLW报告,发觉呢个场软硬件都真系唔错。一于同老死夹岩时间,攞正牌去东门食饭,然后直落去happy下。TLW地点都几就脚,系正太阳广场,东门钉隔离,学老死话斋,咁鬼方便,下次摆底条女做指甲,自己顺便偷跳都几正。
入到场,望下个场感觉都几对版,干净舒服。就系呢个时候,今日既主角出现了,一身紧身短裙制服,雪白既美腿,怕怕丑丑既样,完全系MCOT,见渠小鸟依人咁桥住个C兄出黎前台,我望住个C兄偷笑左下,幻想好似老豆将个女带黎比我食既情节,暗爽。(如C兄拣完68出黎有人同你傻笑,欢迎同我相认)。同埋好彩68之后有个位比到我,即刻mark定然后拿拿声冲凉,完全忽略左老死。
入到房无耐,68就入黎了。更近距离既接触,发觉68真系几清纯,淡淡既妆容,搽小小唇膏就已经好煞食。手脚又幼又白,忍唔住即刻捉渠埋黎轻薄一番。Part1做过d乜,我真系唔记得,因为净系挂住调戏68,好唔规矩。68见我咁猴禽,都好识做,好快就去拎齐架生服侍我。68好整洁,服务开始前先好用心咁帮我细佬擦到令1令,抵赞。
平时技师做服务多数都会几公式化,爬底做背,翻身锡lin,再吹etc。。。但同68玩就真系完全唔同,一切都好自然,好似同女朋友亲热一样。我地慢慢kiss,然后互相抚摸对方,我将68先放低床上,然后锡晒渠全身,手轻轻摸下小妹妹,下面开始湿同听到轻轻呻吟声。女女都好识做,无净挂住自己舒服,慢慢爬起身锡我服侍番我,同埋好鬼配合,无论系波推定磨棒,全程都唔洗开声叫,只要去到适当位置我示意一下,女女完全心领神会咁去满足我,配合度满分。女女口技亦都好了得,吸啜的节奏同停顿都掌握得好好,好几次我想爆既时候,渠就停下来,慢慢用手推下,等我冷静左阵,又再重施口技搞到我硬到铁咁。重覆好几次搞到我真系顶唔顺,就反客为主劈开渠既美腿,黑舌一番。我地互相都搞到大家好舒服,彼此不停加速,最后亦都紧紧抱住大家既状况下完美交功课,真系好满足

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

djdqltj 发表于 2017-3-31 09:04:32 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

djdqltj 发表于 2017-3-31 09:04:33 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

jymjzp 发表于 2017-3-31 09:09:25 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

dcjk 发表于 2017-3-31 09:34:02 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
膜拜神贴,后面的请保持队形~

tinonealtin 发表于 2017-3-31 09:40:35 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

fighterman 发表于 2017-3-31 09:52:51 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

alancy 发表于 2017-3-31 10:02:50 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

ajian11 发表于 2017-3-31 10:28:37 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

ajian11 发表于 2017-3-31 10:28:38 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

发表回复