爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

丽港湾NO.3 2014的尾枪﹗

klxqlqw 发表于 2015-1-3 10:37:12 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
2014年太崎嶇不平,30日晚都仲要夜晚上去倾生意,无计,天叫我上去,无理由唔开返枪

听朋友话丽港湾嚟左个新人,仲要系我呢D胸奴人胃口的,二话不说,香港收工即刻飞去,可惜因中途延误,搞到迟左半粒鐘,做唔到女女第一个客,咁,唯有做佢第二春 ,顺便睇清一下个场。环顾週围,其实都几乾净,而且畀我地盖困张唔系毛巾,系毛毡被,坚系暖~

坐得响度,一定食埋野,饮埋野,佢地D服务员唔差,仲识同我地D客讲笑,帮我按脚个技师手势又真系唔错,仲系白话沟通,食完个面,饮品仲可以要多杯﹗GOOD~
中途曾有采耳师来,被小弟请佢食左个柠檬~ 无计,我唔太好呢样~唔觉唔觉,咁就45分鐘,最后签左50畀佢,反正大堂是送的,签返D小费,好应该。然后终於上正场啦﹗入房﹗

呢度间房灯光光暗度适中,影相唔错,亦都几乾净,我呢D皮肤敏感人仕,如果D场污秽D真系R到连玩都唔驶玩﹗等左一阵,女女来啦﹗哗,样靚身材正﹗仲讲咁多羊,即时开始动工啦﹗

PART1︰女女手骨都唔错,按完背同手都真系鬆左D,而且都中位同够力﹗身心得到放鬆后,紧系叫佢进入第2阶段
PART2︰女女出去拿用品回来,一除我已经敬礼,呢个时候,佢叫我背向天开始~拿﹗做波推一定要大,而且要实或弹,女女个心口就系呢D水波畀唔到的FEEL﹗ 每扫一下都好实在﹗完全感觉到重力同饱胀感﹗之后开始含水漫游,呢个又系另一种感觉,忍唔住,我要反身同打鱼蛋啦﹗果然,绝对系好好打的鱼蛋﹗我同女女讲,我一生中能吹出者少之又少,唔够功力都唔得,女女竟然唔怕仲坚持一定会KO我﹗讲完佢就开始吞枪﹗唔系讲笑,能够吞到我支枪到底的女都系唔多,佢都吞到9成,仲可以有空间发挥下舌功同擦枪,,女女由下面吞到打横,我隻右手就非常之忙咁唧鱼蛋~女女就一路吞一路发出呻吟声,出得声,即系个口仲有空间啦,咁我唯有就再顶入D萝 大战左4个回合,终於KO左小枪,女女亦香汗淋漓,大家抖一阵后,女女便出去冲冲,我亦耐心咁等佢返嚟吹多2句水便影相走人去倾生意,当晚生意倾成都可能系因為尾Q埋得好﹗最后放几张女女不同角度的凶狠照畀大家﹗

女女的微有头像,自己拼返落去啦~
总结︰JS NO.3

样貌︰b
凶狠CUP数︰D;
PART1︰8
PART2︰86
上︰5(有避)
中︰6
下︰无试8

2015,双枪人会更多去食,希望咁多CHING一齐交流下﹗睇下边度有大家岩食的女女,记住,我系胸奴人,有太凶人的话,告诉我,等我去开佢2枪﹗

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

bahbahme 发表于 2015-1-3 10:53:33 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

黄沾ab 发表于 2015-1-3 11:47:37 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不错很给力

cgcg888 发表于 2015-1-3 12:00:06 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
多谢楼主分享!!!!!!!

9315hero 发表于 2015-1-3 12:01:47 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

zhou15999 发表于 2015-1-3 12:46:56 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
  有无样睇架 ?? 得个胸 ...无咩性趣

winson424 发表于 2015-1-3 12:54:09 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥顶的不是帖子,是寂寞!

winson424 发表于 2015-1-3 12:54:50 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

fgguangda 发表于 2015-1-3 12:57:45 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

szli88 发表于 2015-1-3 13:22:21 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

发表回复