爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

丽港湾08# Happy Friday 偷跳, 遇湖北长腿美女

xky1314 发表于 2015-1-17 10:44:22 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
日头猛做,到依家轻鬆下,
食过晚饭,要轻鬆返一阵,
搵女畅聚,北上有好节目,
快快乐乐,出返两炮,决定北上深圳去。

好不容易终於等到Happy Friday.  脑海不其然浮起呢个经典嘅欢乐今宵melody.

走上4台打完个转,决定都系去丽港湾,因為前两次感觉还好,而且新场,感觉啲野新净企理啲,不过重点都系近关口,地铁一出两个零字到,按完都仲赶到返屋企。
(我系偷跳派,基本唔过夜)

因為系放工临时兴起,所以冇约技师,两梳蕉咁就踩左上去,上到丽港湾只系七点几,冲完凉问经理边位靚女得閒,经理推荐我8号仔,但我喺客户微信搵唔到呢位靚女,佢话新join ,仲未post 相。

入到房冇耐,经理带左8号仔入黎, 一望又OK wor, 目测16xcm(后尾问翻佢话165cm) . My cup of tea.

起鐘part 1,唔知系我呢轮骨运好,定丽港湾多识按嘅女女,按背认穴几好, 比佢按完成条腰鬆晒。

边按边吹水是常识吧,原来8号仔系湖北人, 皮肤都几滑, 笑起黎几甜, 可惜有镜头过敏(或者我影相差啦...), 影相见个人有0的僵硬, 差过真人。

完左part1, 当然入翻正题XD, 天寒地冻,当然要个暖炉,8 号出去拎野果阵好醒咁拎左个暖炉入黎, 但因為岩岩开冇耐扒低仲系觉冻, 忽然感到两个暖弹0系我背后由下而上, 再由上去返下咁来回游动, 顿感寒意全消, 冰天雪地黎个全身波dee 真系好~~极~!

暖弹游走到我耳边之时, 突然感到有微风由耳边吹入, 原来8号0系我耳边呼气, 仲鍚埋耳珠,但觉全身為之一振~感觉一流啊~

搅掂背部当然到正面啦, 山不在高,有仙即灵, 8号波唔算大,不过够用, 佢细心咁由由袋底奶起,再用两个暖弹包住夹左一阵, 之后一口吞下, 0系69式之下, 佢有佢努力食, 我有我努力掘, 真系各有各忙碌。

最后全身一震, 将返工0既疲劳全数发射。

8号清理完之后仲未够鐘,佢仲帮我按多阵先走, 服务真系唔错, 另附上不才所拍照片数张, 影得麻麻, 我觉得真人靚过上镜。

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

gfzak 发表于 2015-1-17 10:54:42 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

ldmc18181 发表于 2015-1-17 11:09:45 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

ldmc18181 发表于 2015-1-17 11:11:30 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

snowman123 发表于 2015-1-17 11:22:15 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

millymillieeee 发表于 2015-1-17 11:35:53 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

xxx88888 发表于 2015-1-17 11:48:37 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
年龄不小了

skilar 发表于 2015-1-17 11:57:44 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
积极回帖,努力升级!

tenson 发表于 2015-1-17 12:13:20 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
fffffffffffffffff

ydsyrq 发表于 2015-1-17 12:22:57 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

发表回复