爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

丽港湾#33 深圳价钱享受马交女女

dzbz 发表于 2015-1-23 22:47:12 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
之前静左一排冇玩, 而家见爱桑拿论坛咁多环保场所介绍, 真系要系过年前尽玩一铺!! 向来喜欢做独行侠既ROOKIE呢日又有朋友作伴试新场, 又话好抵玩又话D女点正点正, 原来系朋友有个旧相好黎左呢间场做, 既然佢开到声, 梗系捨命陪君子, 就岩时间下昼上到去, 关口行过去10数分钟, 详细资料其实4台都有巡视咁就唔多讲, 上去冲完凉, 就坐系大堂睇下电视, 朋友已约好, 自己就冇羊心水去轮牌, 经理话有个之前系MACAU做既女女呢两日新返工, 话个个客试过都话服务OK, 睇埋相真系岩FEEL, 啦啦声入房会佳人....

等左阵#33就入房, 虽然同张相有少少出入, 但既然经理拍哂心口话OK, 咁就报钟开波!! 女女报完钟就已经训埋黎讲左句真帅!! 出黎玩咁耐, 真系少遇到呢D咁识讲野既女女, 真又好假又好, 心情点都好! 女女属于健谈型, 多口问句佢系咪系马交做过, 女女话本身唔系太想比人知, 但因为新黎冇相先比公司用黎做广告相...PART  1正骨好够力水, DUP果阵仲比女女抽下水, 破冰冇难度, 讲下讲下就进入PART 2.....

女女罗完野返黎已飞BRA, B+/C-波, 有肉地唔系走肥, 之前PART 1 问左其实马交同深圳呢边既服务有羊分别, 女女话马交果边消费比较高但服务冇咁齐, 但佢拍哂心口话自己服务绝对OK! 咁就唔讲太多闭目享受! 女女一黎就锡全身, 系由头锡到落脚, 耳仔, LIN头, 脚, 真系比佢锡到打冷震+鸠硬硬, 之后再黎全身波推, 仲有洗面奶, 有69吹+摔碟, 女女吹功A+级, 吹左10分钟见冇羊射意女女提议换POSE, 心谂搞羊? 最后女女女上隔裤妹妹磨细佬, 果下真系以为自己开紧大, 个FEEL唔识形容, 画面太淫乱, 只可说正到冇朋友, 最后女女磨到自己黎埋, ROOKIE当然都系一片呻吟声下爆发啦....完事后大家都休息左几十秒先起身清洁, 根住都够钟, 咁就著返衫出大堂等朋友....

出到黎经理马上过来问女女服务得唔得, 呢个真系抵讚, 跟手仲送左张优惠卷话下次黎可以平D....估唔到转新场就试到正野, 但女女话有私人原因唔想出样, 最后只有影几张冇头相比各师兄睇下!! 总括黎讲#33 心态同服务都极好, 不足既地方系冇车牌同唔做口爆吧...唔讲咁多, 自己睇相!!

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

stidwhy2008c 发表于 2015-1-23 22:51:10 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
asdfghj gghjkl 白茫茫才干部能力

wulai2008 发表于 2015-1-23 22:51:35 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

sfit0582 发表于 2015-1-23 22:55:28 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

kinki0910 发表于 2015-1-23 22:57:31 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
膜拜神贴,后面的请保持队形~

millymillieeee 发表于 2015-1-23 23:05:00 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

handerson 发表于 2015-1-23 23:06:00 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

林中白狼 发表于 2015-1-23 23:10:18 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

mrbrown 发表于 2015-1-23 23:17:26 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

natian 发表于 2015-1-23 23:18:02 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
谢谢楼主的无私分享~

发表回复