爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

莞深以外夜游见闻分享

dzbz 发表于 2015-1-13 08:38:52 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
过两日又要跑转上海+长沙。上海就真系一个夜生活非常发达嘅城市,严打咁耐到而家都系夜夜笙歌,桑拿两三飞继续冇问题。咁多年嗰边最有印象,其实系去左一间日式夜总会玩,应该好多师兄都知呢类型夜总会系 serve 日本人,本地客系唔招呼嘅。咁我个本地老死同我招呼鬼佬,佢又喺日企做野个样又似日本人,咁就去左玩,入到去嗌埋酒佢先同个妈妈生讲话其实一个日本人都冇,哈哈。

对我嚟讲嘅奇事系,竟然俾我系上海嘅日式夜总会坐到一个广州妹,有玩开嘅都知道广州本地女好少出嚟坐檯,我竟然去到上海坐到一个,仲要好高班个隻。咁样都算喇,佢开头以为我系老乡广州人,后尾话我白话唔似,一听到话我系香港人,就话有个我嘅老乡系佢姊妹喺度做,我话唔捻系下话?香港女去到上海日式夜总会坐檯?后尾叫左入嚟打招呼,真系,倾几句话本身系香港大学生识日文,都有喺香港嘅日式夜总会兼职,俾人介绍过去做,一个月成十皮人仔都有,好过喺香港做,又唔惊俾熟人见到。上海啲日本客又通常好斯文,女又可以拣客出街。我諗佢而家应该返左香港过返正常生活喇,心态好好嘅女女嚟嘅。

又 anyway,日式夜总会嘅女家教真系好好,个个仲要学识好高,坐檯都系公价五旧,出街就2500-3000,质素普遍几好,后尾我都继续去嗰度玩,虽然贵少少,不过间中一次豪少少无所谓啦

打住咁多先,有兴趣有回覆继续分享。如果有师兄交流下仲好,益下大家周围跑嘅多啲窿路丫嘛!

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

free51 发表于 2015-1-13 08:39:04 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
贵有贵玩,平有平玩
最紧要开心

dorgel 发表于 2015-1-13 08:39:15 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
咁个妈咪知道原来无日本仔有咩反应
25-30系SH都算合理
期待楼主分享多啲

楼主| dzbz 发表于 2015-1-13 08:40:45 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
dorgel 发表于 2015-1-13 08:39
咁个妈咪知道原来无日本仔有咩反应
25-30系SH都算合理
期待楼主分享多啲

因为我无出声,个 friend 日文劲流利同埋本身就似日本人,光头嗰啲,咁我又好 cool 咁佢以为我係佢个日本客,其他四个鬼佬,佢又唔识讲英文。

一听到话係 local 即刻同我个 friend 讲上海话,细力拍膊头大声笑果隻,个 friend 后尾沟埋出去打咗几次友谊波添,光头佬真係有计

楼主| dzbz 发表于 2015-1-13 08:41:46 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
查实出去玩啲仆街嘢会记得过啲好嘢。我去过好多一线尾二线头嘅城市,本着探险精神,俾人劏咗唔少鑊。

有一次青岛为例,直头住间叫做青岛酒店地大宾馆嘅四星,例牌入房有人打电话俾你问你要唔要小姐,一定係同前台夹定架喇。咁佢又话大学生八旧两个锺,我又觉得试得过,就叫咗一个上嚟。一嚟到,咦几好喎,样清清纯纯,即刻入闸无问题啦。点知一除衫就仆街喇,冇服务叫佢吹竟然话要加三旧,你把口镶钻石架?跟住我都未答佢佢就即刻担落嚟,咁都ok舒服嘅,諗住算撚数三旧照俾,点知三十秒唔够就话攰,仲要提我记住加钱。我真係屌你都嫌费事,即刻叫佢着番衫,打落去话你条女唔掂叫佢走,跟住俾一旧佢叫佢过主,条女仲諗住兇我话我唔比钱叫人上嚟,我话你咪打电话囉,我即刻叫酒店经理过嚟跟住打埋110话你玩勒索,睇下边个死先(嗰阵未上马未戴套),无证无据你咬我呀?即时缩水面黑黑走咗。

有时真係唔可以俾人凶到,好似嗰阵时如果真係慄嘅话就无端端跌千一,我后尾出去叫个客介绍间桑拿先至五旧,一般同埋中女但係好醜一Q啦五旧下话,服务又ok。

slmtly 发表于 2015-1-13 08:41:58 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
记得99年到
係澳门d夜总会
都有广州妹,高大
几高质下,千二—Q到
吉百利
不过最后冇食广州妹
食了件韩妹,千五一Q
果时马交宾馆
食大6妹都係2百
千二食广州妹吾多值
食韩妹好过,

发表回复