爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

香港人點睇大陸衣家紅包文化

suofenglove 发表于 2016-1-29 11:28:30 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
我就覺得大陸紅包文化根本痴 L 左線,我自己無玩開,都無興趣同班友顛。以我理解,其實系一個不勞而獲既文化,令你可以好方便甘轉錢。d 人當 D 錢系天跌落嚟求其送來送去。我唔知港男多唔多,但大陸仔無啦啦發紅包比 d 女就肯定多。所以衣家班女真系唔洗點做,等紅包就得。本來大陸妹就系中意不勞而獲,衣家紅包文化就搞到仲誇張。另外大陸妹仲興玩直播,齋坐系度9 up 就大把傻仔送幾舊水一晚。
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

寶寶_jaina 发表于 2016-1-29 11:28:40 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
其實係電子貨幣的新模式,比八達通更方便,內地用滴滴打的甚至消費都可以用微信支付寶等方便交易。呢個改變係勢在必行冇得擋嘅! 只係有啲人用作抓錢工具,曾經有技師同我講下班打滴滴快車冇錢就上微信呼籲一下就有人比錢。亦有三唔識七的微信友開口借錢,仲叫用微信過比佢就得! 港男們唔想濫用就簡單如我微信只收不放。有正式需要就用內地電子銀行過數,內地銀行跨行轉帳比香港更方便更有效率

枫飞羽 发表于 2016-1-29 11:28:49 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

啊。可以扮女人。呃錢。

一头雾水 发表于 2016-1-29 11:29:00 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

哪有那么容易,要有绝色美女的资本才可以,色男可不傻哦从另一个角度看,也是打击黄业的挤出效应,不让摸还不让看吗,憋着总得找个发泄处吧,这是天赋人权被践踏的悲哀

alexalexarron1 发表于 2016-2-1 00:41:19 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

发表回复