爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

珠海骨 无相报告

冰冷的板凳 发表于 2015-7-28 08:15:28 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
期五澳门公干完,晚餐新益美食超正,香港有呢d水準就发达了。行去关闸过关务求令肉体处於极疲倦状态下享受。

朋友介绍下去左莲花路附近的莲花世x城,未试过咪试下。
一入去就问去边层按羊,唔同层数唔同level价钱得,我过夜就拣
最贵间房同最贵个推油plan$308, 有好多plan架其实,但都唔知个服务员嗡羊,先求其拣最贵,总之有按脚按身推油,跟住上房一睇。

坚大喎,两张按脚梳化,两张中式床,电脑衣柜,浴盆加半透明
浴室,实用最少400迟。

舒舒服服冲凉换衫等技师,心諗如果冲冲下凉或换衫时技师到咪睇晒,仲唔邪,点知。

等左阵有个30尾既女中医入黎,原来最贵个plan系中医推拿,起初諗会唔会分part 1 part 2, 问过点知无, WTF.

其实过夜最低消费$348所以系唔系我都仲要加多个鐘,諗住跟手拣条靚妹加鐘

点知呢个中医按得超舒服,老实呢d野人夹人,佢按正晒我攰既地方,坚正,又好好倾,完全忘记邪念了。
閒谈中佢话我好多骨火
我咪话要出出火,佢咁系笑
佢话我咁攰,净系推背,
我话咁唔推前面啦? 佢怕羞地问推前面边度,我话舒服个度
佢话就黎到鐘,又未按头,无时间推前面
好,加你鐘,反正按得咁好。

转身按头鬆脚时我已手多多了,虽然年纪大,样又唔系靚,不过身形唔错, 脚均匀, 萝小翘, b cup左右, 但我杂食唔介意。

原本諗住无,突然又有,正正经经中医俾你玩都几过癮的。

最后半个鐘,佢话推啦,攞出黎自动波
老实手势一般,睇黎都系无生意先下海. 佢起初想快手搅掂,我叫佢慢慢黎,慢慢劣。
点知佢真系好听话,坚极慢动作劣,chok 足近半个鐘,諗起都尻硬, 从未试过打咁耐机。

最后升空,小费100, 我諗公价,问过唔肯吹。

之后冲凉瞓,超爽。

要求年轻貌美手势一流既,就完全唔岩

但系手骨真系一流,按得好爽, 完全满足我鬼鼠机既情意

下次一定再去,不过试下其他女

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

ppkart 发表于 2015-7-28 08:15:50 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
多謝ching 包膠~~搵日去試吓先

过客2015 发表于 2015-7-29 00:12:05 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥顶的不是帖子,是寂寞!

iajm123 发表于 2015-11-22 01:01:42 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
四百几起机小贵哦

时间11111 发表于 2015-11-22 12:39:39 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
好贵…去过来越详细

qaz19761112 发表于 2016-5-1 10:29:29 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

loveuzhfe 发表于 2016-5-7 00:05:24 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

小喵貓 发表于 2016-6-6 02:10:51 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥顶的不是帖子,是寂寞!

发表回复