爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

乡下仔初游月亮湾 ~ 正到无得输

liuxiao30 发表于 2015-11-9 09:01:36 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
自从星星早几年转制之后, 乡下仔就搵唔到一间适合自己既场.
桃园都算系有星星七成啦. 不过都系太细, 同埋无日式床.
上黎睇左咁多包胶后, 决定去月亮湾试试啦

冲完凉上去. 先点日式 (自己眼大睇过龙, 以為香薰系贵既, 原来日式先系贵10蚊) (香薰148, 日式158 多包热盐袋)
原来想点个19才 (虽然系正骨, 但都想有个后生嘛). 但原来比人预约左.
咁就改另一个啦.
入到黎. 真人肥过相. 样都唔同.
全程正过正骨水.
件运动衫包到好似中东人咁. 心口条拉链又拉埋晒.
按得唔错. 安然入睡.

双鐘全身. 送一大堂
本来唔想按大堂, 因為无鬆腿送.
咁就影下JS相啦.
影影下. 见到个採儿. 相头唔错. 色心一起. 就按个手啦.
JS黎到. 真人靚过相.
起鐘...
乡下仔唔受力都觉得唔够力.
不过. 可以同靚女吹下水又唔错咁啦.
按按下, 又唔觉意掂到波边咁啦.
真系唔觉意. 因為要特意去掂都好难 (JS读书时, 应该成日攞 "A")

原来JS两姐妹一齐黎做採耳, 下次可以试一试双飞. 嘿嘿

埋单: 日式158 + 80 + 50 +28饭 = 人仔316 (用港币 $368)

总括而言:
1) 个场好残好暗 (厕所好臭好污漕)
2) 77 唔算7, 系好懒
3) 无加一服务费, 好抵
4) 大堂技师, 目测真人靚过上镜, 但整体质素都系桃园好少少 (尤其是採耳)
5) 全身技师, 目测PS过七成.

呢个场. 算系抵. 如果去开罗湖. 又想正骨. 可以一去.

** 走时换衫. 见到隔离柜门有 "孝状元粥". 到底羊系状元粥? 有无高手可以解答.

* 因為正骨. 张单有工号. 应该无问题吧?

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

dengxin 发表于 2015-11-9 09:02:59 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
如果佢肯換過個更衣室
根本無得輸

sk19880221 发表于 2015-11-9 09:03:34 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哈哈 上房技師d圖片通常同真人差好遠 真人年齡一般比電腦顯示的大幾歲 但都有d靚女ge 師兄點採耳js係家姐黎 真人幾靚

jflin 发表于 2015-11-9 09:34:26 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

wakulo 发表于 2015-11-9 12:38:35 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

z284250576 发表于 2015-11-9 16:55:37 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

z284250576 发表于 2015-11-9 16:55:45 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

sky111222999 发表于 2015-11-9 22:59:22 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
push............

美男子 发表于 2015-11-10 01:31:59 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

白园181531 发表于 2015-11-10 21:56:31 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

发表回复